Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Carpathia - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Cadă cu hidromasaj, Camere cu balcon, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Minibar, TV

  Micul dejun este inclus în preț.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Carpathia - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Cadă cu hidromasaj, Camere cu balcon, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Minibar, TV

  Micul dejun este inclus în preț.

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Carpathia - Cameră cu 4 locuri

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Cadă cu hidromasaj, Camere cu balcon, Baie în cameră, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Minibar, TV

  Micul dejun este inclus în preț.

Informații generale

Pensiunea Carpathia din Remeți – Munții Apuseni.

Pensiunea Carpathia din Remeți este alegerea perfectă pentru un sejur complet, cu amintiri de vis din inima Munților Apuseni. Pensiunea Carpathia este localizată în județul Bihor, în localitatea Remeți, la granița dintre Munții Pădurea Craiului și Munții Vlădeasa, înconjurată de păduri verzi și peisaje montane.

Pensiunea Carpathia din Remeți beneficiază de un număr mare de locuri de cazare, de 54 de locuri, în camere duble, triple, de 4 locuri și apartamente, pentru toate tipurile de turiști, familii sau cupluri. Este un loc ideal, elegant și modern de a-ți petrece vacanța în Munți Apuseni! Fiecare cameră dispune de băi proprii, cu hidromasaj, paturi cu saltele ortopedice, perne antialergice, TV, internet, minibar, balcon și obloane, deci toate condițiile necesare pentru un somn odihnitor și o relaxare deplină.

Pensiunea Carpathia din Remeți dispune de sală de mese, ce continuă cu o terasă unde puteți lua masa în aer liber, un foișor rustic unde vă puteți relaxa, piscină exterioară, combinată cu cel mai bun bronz de munte, saună cu infraroșu, sală de jocuri, cu Xbox 360 Kinect, loc amenajat special pentru copii și o sală de conferințe pentru întâlniri de afaceri, training-uri etc. De asemenea, Pensiunea Carpathia propune excursii în împrejurimi, exerciții de coordonare, de strategie, întâlniri de pescuit sau de vânâtoare. La Pensiunea Carpathia nu ai cum să te plictisești!

De la Pensiunea Carpathia din Remeți puteți descoperi frumusețea Munților Apuseni și numeroase obiective naturale și culturale:  Biserica cu pictură pe pânză din Remeți, Muzeul memorial ”Octavian Goga”, Biserica de lemn din Gălpâia, Castelul de la Gheghie, Schitul din Leșu, Valea Iadului, Târgul de la Negreni, Vama Sării, Barajul Leşu, Barajul de la Bulz, Barajul Dragan, Cheile Brătcuței, Cascada Iadolina, Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Săritoarea Ieduțului, Cascada Valul Miresii, Stâna de Vale, Peştera cu Apă de la Bulz, Peștera Remeți, Parcul Natural Apuseni și multe alte obiective interesante.

Vă așteptăm la Pensiunea Carpathia din Remeți să petreceți un sejur de neuitat în inima Munților Apuseni, înconjurat de piscuri montane, păduri verzi și aer curat!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Remeți, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

15:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card. Este necesară plata unui avans de 30%.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare în camere. Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă animale de companie.

Facilităţi

 • Râu în curte
 • Închirieri de biciclete
 • Plată cu cardul
 • Tichete de vacanţă
 • Bar
 • Excursii în zonă
 • Fax
 • Fermă proprie
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Hidromasaj
 • Internet
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Pătuţ pentru copii
 • Piscină exterioară
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Saună
 • Terasă
 • Teren de sport
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Munţii Apuseni

Munţii Apuseni

Munţii Apuseni sunt situaţi în partea de nord a Carpaţilor Occidentali fiind limitaţi la sud de râul Mureş, la nord avem Depresiunea Someşului, la vest Câmpia de Vest, iar la est Depresiunea Transivaniei.
Munţii Apuseni sunt formaţi dintr-un ansamblu de masive strans legate între ele dintre care cel mai înalt este Vârful Bihor, cunoscut şi sub numele de Curcubăta Mare, cu o înălţime de 1849 m.

Din punct de vedere turistic Munţii Apuseni sunt foarte importanţi pentru diversitatea obiectivelor de care dispun. Ei adăpostesc obiective de interes peisagistic, geologic, speologic, paleontologic, dar şi istoric.

Cele mai atractive masive din punct de vedere turistic sunt Curcubăta Mare, Muntele Mare şi Gilău datorită înăţimii lor, a privelişei pe care o oferă, dar şi a platourilor largi, a versanţilor abrupţi şi a văilor pe care le formează. Dar atracţii turistice importante se găsesc şi în munţii Codru Moma, Pădurea Craiului, Trascău, Vlădeasa şi Metaliferi.

Dintre formele de relief cele mai importante pentru turişti amintim: platourile interfluviale (Bihor – Vlădeasa – Muntele Mare), platouri carstice (Codru Moma, Padurea Craiului, Padiş).
În Munţii Apuseni sunt aproximativ 5000 de peşteri. În unele dintre acestea se află vestigii paleontologice, gheţari fosili, cursuri subterane de ape şi chiar cascade. Dintre cel mai importante peşteri amintim: Peştera Meziad, Peştera Urşilor, aceasta a fost amenajată pentru a primi grupuri de turişti, peştera cu gheţar Scărişoara, Peştera Pojaru Poliţei, Peştera Gheţarul de la Focul Viu, Peştera Coliba Mare.

Chei importante şi frumoase sunt pe râurile Someşul Cald, Someşul Rece, Arieş, Crişul Repede, Cheile Turzii, Râmeţului, Cheile Aiudului, Cheile Geoagiului, Cheile Galbenei, etc.
Defilee deosebite întâlnim pe râurile Crişul Alb, Crişul Negru şi Mureş.

Vârfuri montane impresionante sunt cele două Detunate (Detunata Goală şi Detunata Flocoasă) din munţii Metaliferi şi vârful Vulcan.

Cascadele sunt şi ele extraordinare, dintre cele mai cunoscute şi mai frumoase sunt: Vârciorog, Bohodei, Răchiţele (cunocută şi sub numele de Vălul Miresei), Iadolina, Pişoaia, Evantai, Pătrăhăiţeşti.

În Munţii Apuseni îşi au obârşia numeroase râuri importante dintre care Arieş, Barcău, Someşul Cald, Someşul Rece, Crişurile Alb, Negru şi Repede, Ampoiul etc.
Izvoarele cu ape minerale sunt captate şi folosite în scopuri curative la Gioagiu Băi, Stâna de Vale, Vaţa de Jos, Moneasa.

Dintre lacuri cele mai cunoscute şi mai atractive sunt Tarniţa, Leşu, Fântânile, Ighiu, Vărăşoaia.

Cetăţi dacice sunt la Bologa, Şoimuş, Piatra Craivii, iar aşezări daco-romane avem la Roşia Montană, Abrud, Zlatna. Castre romane sunt la Porolisum, Gilău, Bologa, dar şi castelul de la Ciucea şi alte ruine ale cetăţilor medievale.

Există numeroase motive care il descriu drept un loc special pe care turişti nu ar trebui să il rateze, precum flora, fauna, relieful și tradițiile care încă se păstrează în Țara Moților.

Foto: paneurotravel.ro


Obiective turistice

Cascada de la Vidra (Cascada Pișoaia) jud. Alba este un rai cu apă și verdeață, iar spectacolul care il oferă apa se îmbină excelent cu formațiunile calcaroase.

Cascada ”Vălul Miresei” (Cascada Răchițele) se găsește în localitatea Răchițele la poalele munților Vlădeasa, este una din cele mai frumoase cascade din România, căderea de apă fiind de peste 30 m, iarna peretele stâncos îngheață și devine un loc ideal de escaladă pentru cei pasionați de acest sport.

Peștera Ghețarului de la Focul Viu se găsește în munții Bihorului, pe Valea Galbenă și iese în evidență prin spectaculoasele sale grupuri de stalagmite în care se răsfrâng rezele soarelui.

Ghețarul de la Scărișoara sau Peștera Scărișoara se găsește în Parcul Natural Apuseni și adăpostește cel mai mare ghețar subteran din țară noastră, fiind și unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Apuseni, iar în anul 1938 peștera a fost declarată monument al naturii din România.

Peștera Urșilor este situată în comuna Pietroasa, are o lungime de 1,5 km și este renumită datorită urmelor și fosilelor de urs de cavernă, animal dispărut în urmă cu 15.000 de ani.
Citește mai mult