Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Eden - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Cablu TV, Televizor LCD

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  28.09.2016 – 24.11.206

  80 lei/noapte

  90 lei/noapte

  25.11.2016 – 04.12.2016

   100 lei/noapte

  100 lei/noapte

  05.12.2016 – 31.03.2017

  80 lei/noapte

  90 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Eden - Apartament

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Cablu TV, Televizor LCD

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend
  28.09.2016 – 24.11.206

  120 lei/noapte

  120 lei/noapte

  25.11.2016 – 04.12.2016

   150 lei/noapte

  150 lei/noapte

  05.12.2016 – 31.03.2017

  120 lei/noapte

  120 lei/noapte

Informații generale

Pensiunea Eden din Băile Olănești – Oltenia.

Pensiunea Eden din Băile Olănești este locația ideală dacă vă planificați un concediu în stațiunea Băile Olănești, un loc al purificării și al tratamentelor curative cu ape minarale, unice pe teritoriul țării noastre.

Situață la aproximativ 200 de metri de centru stațiunii Pensiunea Eden din Băile Olănești vă îmbie la relaxare și odihnă, la tratament și recuperare în una dintre cele mai recunoscute stațiuni la nivel european.

Facilități

Cu o capacitate de aproximativ 25 de locuri de cazare în 8 camere duble matrimoniale și 3 apartamente Pensiunea Eden din Băile Olănești, aduce un plus de confort șederii dumneavoastră în stațiune. Toate camerele beneficiază de acces gratuit la bucătaria complet utilată și mobilată, grupuri sanitare proprii cu cabină de duș, televizor LCD, cablu T.V., toate camerele au balcon de unde puteți admira fie centru stațiunii datorită poziționării pensiunii, fie spectacolul de culoare pe care îl crează pădurea din imediata apropiere a unității de cazare.

Pe langă toate acestea la solicitarea dumneavoastră gazdele foarte amabile vă pot oferi: uscător de păr, fier de călcat, masă de călcat și multe altele. Accesul la internetul Wi-Fi este gratuit iar saltelele Dormeo vă garantează un somn liniștitor și odihnitor.

Pentru că proprietarii s-au gândit la dumneavoastră până în cele mai mici detalii, pentru cei care doresc să fie însoțiți în vacanță de prietenul necuvântător, acestea sunt acceptate cu multă dragoste la Pensiunea Eden din Băile Olănești.

Pensiunea este amplasată la doar 50 de metri de cel mai modern centru SPA din zona Olteniei, Tisa Resort&Spa, turiștii cazați la pensiune beneficiind și de o reducere de 10%.

În curte, pe lângă verdele crud al naturii și peisajul colorat creat de flori vă așteaptă și un foișor cu gătar care vă îmbie în serile relaxante de vară petrecute cu familia sau grupul de prieteni.

Atracții turistice

Alegând stațiunea Băile Olănești, alegeți relaxare și sănătate, stațiunea fiind cunoscută în principal datorită izvoarelor cu ape minerale. Acestea tratează afecțiuni ale aparatului digestiv, renal sau respirator.

Pe lângă toate acestea puteți vizita Lacul cu nuferi, Biserica lu Horea sau puteți alege purificarea sufletească prin vizitare și rugăciune la Schitul Iezer, Comanca sau Tisa.

Vă invităm cu drag la o cura de sănătate și relaxare la Pensiunea Eden din Băile Olănești.

Oferte specialeCazare OlteniaCazare Băile OlăneștiCazare Pensiuni


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare contra cost.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale de companie de talie mică contra cost.

Facilităţi

 • Bucătărie complet echipată
 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Apă caldă
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Loc de joacă pentru copii
 • Parcare

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult