Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Francesca - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Televiziune prin satelit, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș, Acces la bucătărie, Aer condiţionat, Televizor LCD, Terasă

Informații generale

Pensiunea Francesca din Mila 23 – Delta Dunării.

Pensiunea Francesca din Mila 23 este situată chiar în inima Deltei Dunării, într-o localitate cu tradiție și istorie.

Acces

Situată pe canalul Dunărea Veche, la nord de brațul Sulina, singura cale de acces către Pensiunea Fracensca din Mila 23 este pe calea apei. Aceasta se realizează din portul Tulcea Aval și puteți beneficia de transport la tarife mici din partea gazdelor.

Facilități

Pensiunea Francesca din Mila 23 este o locație cochetă și frumos aranjată, dominând lemnul ce se îmbină foarte frumos cu modernul. În cadrul pensiunii beneficiați de 4 camere duble matrimoniale, frumos mobilate și care dispun de toate utilitățile necesare. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit în interiorul pensiunii, iar în camere beneficiați de televiziune prin satelit, baie proprie cu cabină de duș, paturi foarte confortabile și o priveliște de vis asupra Dunării.

La parterul unității de cazare beneficiați de o bucătărie complet utilată și mobilată, un living spațios cu sală de mese și un spațiu de relaxare. Tot în living găsiți și un televizor LCD și un bar care poate fi transformat într-o cochetă ceainărie.

Lemnul maro si albul pereților se îmbină într-un frumos joc de culoare, facându-va să vă simțiți ca acasă în intimitatea Pensiunii Francesca din Mila 23.

Cu o capacitate de 8 locuri de cazare Pensiunea Francesca din Mila 23 pune la dispoziția turiștilor cate un pat suplimentar în fiecare cameră.

Timp liber și activăți

Rezervația Biosferei Delta Dunării este singura și cea mai mare rezervație a Biosferei din Europa. Ca marime este a doua dupa Delta Gangelui și se întinde pe o suprafață de peste 55.000 km2.

Mila 23 este un sat tipăic pescăresc din Delta Dunării. Satul este așezat pe partea dreaptă a Dunării Vechi. Satul are și un renume național deoarece este satul în care s-a născut marele campion național la canotaj Ivan Patzaichin.

Din Mila 23 puteți ajunge cu ușurință spre Grindul Letea unde puteți privi ultimii cai lipițani, singurele colonii de cai sălbatici din Europa.

Vă recomandăm o excursie în Delta Dunării alături de Pensiunea Francesca din Mila 23!

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Poate fi necesară plata unui avans

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Grătar/Barbeque
 • Living
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Momentan nu sunt recenzii.

Delta Dunării

Delta Dunării

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase delte din lume fiind și una dintre cele mai mari zone umede de pe glob, peste 80 % din suprafața deltei fiind acoperită cu apă.

Condițiile climatice din această zonă au permis dezvoltarea unei flore și faune specifice, fiind raiul pentru foarte multe specii de păsări și animale. Astfel aici natura și-a creat propriul muzeu al biodiversității. Un muzeu în care vă invităm să descoperiți peste 1200 de specii de copaci și plante dintre care amintim stuful, lianele, stejarii, papura, sălcii, iar din apă răsar spectaculos nuferii, eleganți subliniind culoarea din acest spațiu exotic.

În Delta Dunării avem și cea mai bogată faună ornitologică de pe continent, mai mult de 300 de specii dintre care amintim colonii unice de pelicani, pescăruși, gâște și rațe sălbatice, dar și o faună piscicolă reprezentată de caras, sturioni (nisetru și morun), știucă și multe altele, aproximativ 65 de specii.

Activitățiile pe care turiștii le pot practica în această zonă deosebită sunt numeroase.

Plimbările cu barca pe canalele Dunării sunt atracția principală, bărcile își croiesc dumul pe apă printre nuferi și dezvăluie un peisaj exotic extraordinar.

Pescuitul în deltă este dorința oricărui pescar pentru că aici faună piscicolă este bogată și diversificată întâlnindu-se atât specii specifice apelor dulci cât și apelor sărate.

Drumețiile sunt recomandate pentru cei care vor să descopere Delta Dunării de pe uscat. Astfel veți putea vizita zonele cu stuf în care sălășluiesc diverse păsări și animale, veți descoperi hergheliile de cai sălbatici de la Letea și alte viețuitoare care fac parte din acest peisaj minunat.

În deltă vei gusta din cele mai bune mâncăruri pescărești pentru că aici peștele este atracția principală din bucătărie, iar localnicii sunt bucătari desăvârșiți.

În anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunării, cea mai nouă formă de relief din România, printre rezervațiile biosferei, astfel certificându-i valoarea și protejând-o.


Obiective turistice

Plaja din Sulina este o plajă tânără și se numără printre cele mai sălbatice locuri de pe litoralul românesc, este situată la aproximativ 2 km de orașul Sulina.

Farul Vechi, Catedrala din Sulina și Palatul AFDJ sunt doar câteva din monumentele și mărturiile culturale din istoria ținutului și a navigației.

Pădurea Caraorman ocupă un areal de 102,7 ha, cuprinzând stejari ce alternează cu elemente asiatice și balcanice, în care cuibăresc numeroase păsări ocrotite.

Pădurea Letea are o suprafață de 182,4 ha și aternează cu suprafețe de pășuni și de ierburi dând naștere la hasmacuri, un amestec de diverși arbori ca: stejarul, frasinul, teiul, precum si plante agățătoare cum sunt: vița sălbatică, curpenul, hameiul, fiind populată și de multe specii de păsări care prin modul lor de viață și unele caractere cu totul deosebite, întregesc complexitatea rezervației.

Centrul Muzeal Eco - Turistic Delta Dunării din Tulcea cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare.
Citește mai mult