Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Radu - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie cu cadă, Baie în cameră, Balcon, Internet wireless, Televizor, Uscător de păr

Informații generale

Pensiunea Radu din Timișu de Jos – Transilvania.

Pensiunea Radu din Timișu de Jos vă aşteaptă cu drag! Finisată cu gust şi atenţie la detalii, este o casă foarte primitoare. Aerul curat de munte şi peisajele montane excepţionale sunt garantate.

Terase largi înconjoară casa, fiind un loc perfect unde să vă relaxaţi în unul din şezlonguri, în timp ce profitaţi de aerul curat de munte şi de priveliştea încântătoare.

Living room-ul spaţios şi elegant vă oferă posibilitatea de a vă relaxa pe canapelele foarte confortabile în timp ce urmăriţi emisiunea favorită la televizorul LED HD, să navigaţi pe internet cu ajutorul reţelei noastre Wireless, ori să ascultaţi muzica favorită la sistemul audio. Seara, puteţi să vă aşezaţi comod şi să ascultaţi sunetul plăcut al lemnelor arzând în şemineu. Cei mici vor aprecia de asemenea jocurile, printre care şah, remi, table, monopoly, cărţi de joc şi de colorat. În curte se află şi un panou de baschet unde pot exersa aruncând la coş.

Pensiunea Radu din Timișu de Jos vă oferă cazare în 5 camere duble. La nevoie vă oferim 2 paturi suplimentare şi un pătuţ de bebeluş.

Pensiunea Radu din Timișu de Jos are o bucătăria complet echipată cu aparatură modernă, incluzând maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, aparat de cafea şi espresso. Mai găsiţi deasemenea şi un frigider, congelator, cuptor, plită, prăjitor de pâine şi un sanwich-maker. Veselă şi tacâmuri pentru toată lumea.

Casa are în curte şi un grătar de grădina din cărămidă, dar şi un loc acoperit de luat masa, perfect pentru a savura mâncarea alături de cei dragi, în timp ce admiraţi peisajul.

Vă invităm să gustaţi specialităţile restaurantului, aflat la 30 m de Pensiunea Radu. Un loc intim, cu preparate savuroase şi ambianţa rafinată. Dacă doriţi să serviţi mâncare în aer liber, aveţi opţiunea de a alege între terasă şi foişor. Restaurantul se deschide la ora 8:00, pentru ca dumneavoastră să puteţi lua micul dejun devreme, pregătiţi pentru o zi excelentă.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi. Vă stăm la dispoziţie!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Bucătarie utilată
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masă de ping-pong
 • Şemineu
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult