Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Seven Boutique - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Camere cu balcon, Baie cu cabină de duș, Articole de toaletă, Baie cu cadă, Internet, TV

  Tarifele includ micul dejun.

Informații generale

Pensiunea Seven Boutique din Băile Olănești – Oltenia.

Pensiunea Seven Boutique din Băile Olănești este o locație elegantă, unică, care vă oferă toate condițiile pentru un sejur de vis. Pensiunea este localizată în stațiunea balneoclimaterică Băile Olănești, înconjurată de coline împădurite.

Pensiunea Seven Boutique din Băile Olănești are capacitate pentru 14 persoane, cu 7 camere duble, cu un design modern, cu tematică, astfel ca fiecare cameră  să fie personalizată. Avem camera Africa, cu mobilier 100% natural din bambus; Franța, cu un mobilier alb delicat, cu tendințe vintage; Thailanda, cu un spirit relaxant, Feng Shui; Anglia, cu motive regale, cu mobilă clasică și draperii colorate; Hawaii, cu mobilier din pin, ce vă aduce aminte de plajele luxuriante; Orientală, cu acccente maure; Spania, vie și colorată, cu mult albastru în armonie cu tonuri calde maronii. Pensiunea Seven Boutique e o încântare și o pensiune unicat, unde vă veți simți răsfățat și veți putea călătorii, cu ochii deschiși, oriunde visați!

Pensiunea Seven Boutique din Băile Olănești dispune de o piscină în aer liber, pentru sezonul călduros de vară, o cramă pentru pasionații de vinuri alese și ”la cerdac” zona românească, unde puteți servi preparate ales. De asemenea, vă puteți relaxa pe terasa pensiunii, iar copii se pot juca în voie într-un loc special amenajat. Există și un teren de sport, unde se poate juca tenis, pentru iubitorii de cărți există o bibliotecă. La Pensiunea Seven Boutique vă veți simți răsfațați și iubiți!

De la Pensiunea Seven Boutique puteți descoperi împrejurimile și cele mai frumoase obiective:  Rezervația de tisaRezervația Lacul Frumos din MoșoroasaRezervația Naturală Stogul din Masivul Buila – Vânturarița etc. Peșteri: Peștera Munteanu – MurgociPagodelorPeștera cu LacPeștera cu perle, iatra ScrisăBiserica Horea din Albac (restaurată și mutată în Băile Olănești), Barul Turn, iar în împrejurimi puteți face excursii la Mănăstirea CoziaCastelul BranParcul Național Cozia,Cetatea PoenariCetatea FăgărașMănăstirea FrăsineiMănăstirea Stânișoara etc.

Vă așteptăm la Pensiunea Seven Boutique din Băile Olănești pentru un sejur de vis!

Oferte specialeCazare OlteniaCazare Băile OlăneștiCazare Pensiuni


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Se acceptă plata cu card. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Cuptor
 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Cramă
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Loc de joacă pentru copii
 • Masaj
 • Parcare
 • Piscină exterioară
 • Terasă
 • Teren de sport

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Oltenia

Oltenia

Oltenia – este o zonă inedită a României cu valori turistice și culturale extraordinare, dar de cele mai  multe ori necunoscute sau prea puțin cunoscute de turiști.

Zona turistică Oltenia datorită poziționării sale, reliefului variat, monumentelor istorice, culturale, naturale și tradițiilor unice, dispune de condiții prielnice pentru dezvoltarea turismului.

Cele mai frumoase zone montane sunt localizate în județele Gorj, Vâlcea și Mehedinți, zone în care sunt concentrate și stațiuniile montane și balneare.

Din punct de vedere al turismului balnear Oltenia găzduiește 3 zone bogate în ape minerale: în Mehedinți ( Bala, Schela Cladovei, Gura Văii ), în Gorj ( Săcelu ), în Vâlcea ( Govora, Băile Olănești, Călimănești-Căciulata ).

Oltenia este și un ținut al mănăstirilor, bisericilor și schiturilor, fiind a doua după Moldova ca număr și importanța acestor așezăminte religioase, astfel turismul religios și cultural este foarte bine dezvoltat.

Întâlnim mănăstiri pe Valea Oltului precum: Cozia, Surpatele, Stănișoara, Horezu, Govora toate în judeţul Vâlcea. În judeţul Gorj se găsesc mănăstirile Tismana, Lainici, Polovragi, Strâmba și Crasna. Iar în judeţul Mehedinţi găsim Mănăstirea Vodiţa, Mraconia, Sfânta Ana.

Cele mai mari orașe din Oltenia sunt: Craiova, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Râmnicu Vâlcea, acestea sunt și cele mai importante centre culturale din sudul României.

Orașul Târgu-Jiu este perla Olteniei culturale pentru că aici sunt găzduite operele lui Constantin Brâncuș într-un parc dedicat. Clădiri de mare valoare arhitecturală găsim și în Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina și Râmnicu Vâlcea.

În Drobeta Turnu Severin găsim Cetatea Medievală a Severinului, recondiționată, în apropierea ei sunt ruinele de la Podul lui Traian de peste Dunăre, iar în centrul orașului au fost renovate importante și valoroase clădiri.

De un interes special se bucură, așa numitele ”Cule”, case fortificate ce se găsesc doar în Oltenia.

Vă invităm să vizitați această zonă extraordinară, să descoperiți frumusețea monumentelor istorice, culturale și naturale din Oltenia.


Obiective turistice

Coloana Infinitului a fost inaugurată pe 27 octombrie 1938 și are o înălțime de 29,35 m, a fost dedicată soldaților români din Primul Război Mondial căzuți în 1916 în luptele de pe malul Jiului).

Poarta Sărutului este o sculptură în piatră care se află amplasată pe aleea de la intrarea din Parcul Central din Tg. Jiu.

Masa Tăcerii este lucrată în calcar și se află amplasată în Parcul Central al orașului Tg. Jiu.

Casa-muzeu a fost inaugurată în 1971, fiind un monument de arhitectură, în care sunt expuse obiecte ce au aparţinut familiei Brâncuşi. Aceasta are o arhitectură populară de la sfârşitul secolului al XIX-lea şi a fost restaurată în 1971.

Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, jud. Mehedinți, reprezintă cel mai mare pod natural din țară și al doilea ca dimensiune din Europa.
Citește mai mult