Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cervus - 5 camere

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie pe hol, Încălzire centrală

  Cabana dispue de o capacitate de cazare de 16 persoane în 5 camere astfel:

  – 2 camere cu 2 paturi;

  – 1 cameră cu un pat dublu şi pat simplu;

  – 1 cameră cu 6 paturi;

  – 1 cameră cu 2 canapele a câte 2 locuri.

  Cabana se închiriază doar în totalitate.

Informații generale

Vila Cervus din Lotrioara – Mărginimea Sibiului.

Vila Cervus din Lotrioara este situată într-o zonă montană, liniştită, ferită de trafic şi de zgomotul cotidian. La poala Carpaților, oferă un peisaj și o atmosferă de relaxare și întinerire.

Vila este situată la circa 45 min de Sibiu, pe o vale de munte extrem de pitorească, în vecinătatea unui râu de munte – este o oază de liniște și recreere, dispunând de o suprafață de peste 4500 mp.

Natura din împrejurimi îi conferă vilei un aer de intimitate iar spaţiul generos aferent cabanei oferă posibilitatea practicării diferitor sporturi cum ar fi fotbalul, voleiul, badmintonul, etc. De asemenea se poate practica tenisul de masă, atât în interiorul cabanei cât şi în exterior. Se mai poate practica şi tirul cu arcul. Mai mult, cabana se află în apropierea imediată a unui râu de munte unde se poate practica pescuitul (bogat în păstrăvi).

Oaspeții dispun de parcare, grădină, grătar, terasă, livadă, spațiu de joacă etc.

Vila Cervus din Lotrioara dispune de 5 camere, cu un numar total de 12-15 locuri. Dispune de două băi comune, încălzirea centrală, cu lemn (sobe de teracotă în fiecare cameră).

Cabana are un living de 45 mp, încălzirea centralizată cu lemne, apă rece/caldă curentă, baie, generator de curent în caz de avarie, televizor cu antenă satelit.

Bucătăria este complet utilată şi dotată, gazdele punând la dispoziția turiștilor frigider, aragaz, veselă, sală de mese etc.

Obiective turistice din Lotrioara:

În vecinătate se află punctele de plecare spre anumite trasee montane.

Dintre obiectivele din apropiere amintim: Varfurile Prejba și Sterpu, mănăstirile de pe Valea Oltului, Călimănești, Căciulata, orașul Sibiu care se află la doar 35 km, Valea Lotrioara, Marginimea Sibiului, Munții Lotrului etc..

Vă recomandăm să vă cazați la Vila Cervus din Lotrioara pentru a vă bucura de natură, liniște și relaxare!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Livadă
 • Grătar/barbecue
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Mărginimea Sibiului

Mărginimea Sibiului

Mărginimea Sibiului este o zonă culturală și etnofolclorică de mare interes pentru turismul românesc. Satele din Mărginimea Sibiului sunt înglobate într-un sit rural, pentru tradițiile și peisajele pitorești, astfel, aici veți descoperi locuri autentice și gazde primitoare pentru o vacanță în mijlocul naturii.

Este situată în sud – vestul județului Sibiu, în zona subcarpatică dintre Olt și Sebeș, având ca limită nordică linia ferată Tălmaciu – Vințu de Jos. Cuprinde 18 localități printre care: Cristian, Tălmaciu, Sibiel, Gura Râului, Rășinari, Sadu, Orlat, Tilișca, Poiana Sibiului, Jina ș.a.m.d.

Mărginimea Sibiului prezintă o multitudine de tradiții legate de viața aspră a ciobanilor pe munți cu oile, principala ocupație de aici fiind păstoritul. Obiceiurile, prezente și azi, sunt legate de urcatul oilor la munte, măsuratul oilor (măsurarea cantității laptelui pentru brânză), coborâtul oilor, nedeile din vârf de munte. Turiștii sunt invitați, ani de ani la târgurile de oierit și la măsuratul oilor ce au loc în Poiana Sibiului, Gura Râului sau Jina. Aici turiștii au ocazia să guste diferite tipuri de brânză, pastramă de oaie sau să guste din tradiționalul balmoș de la stână cu unt, brânză și mămăligă. Aici se organizează și nedei, unde se joacă jiana, dans tradițional din Sibiu, iar turiștii pot admira frumoase costume tradiționale sibiene cu alb și negru.

De asemenea, gazdele pensiunilor pun la dispoziția turiștilor diverse programe de activități gospodărești: culesul fructelor, prepararea dulcețurilor de casă, mulsul vacilor, o zi la stână sau la fân, vara. De asemenea, se organizează în satele din Mărginime nunți false, cu obiceiuri tradiționale, vechi de sute de ani, la care localnici se îmbracă în costume tradiționale, iar turiști pot participa la toate obiceiurile și procesiunile unei astfel de nunți.

Mărginimea Sibiului este un loc pitoresc, cu satele adunate și căsuțele tradiționale, dar și culmile muntoase cu turme de oi îndepărtate. Când urci spre Jina, vei poposi în lumea oieritului și a vieții ciobanilor, cu străzi pline de case mărețe, construite ca zestre pentru tinerii ce urmează să se căsătorească. Este o lume unică, simplă, dar complexă în același timp, ce urmează legi și reguli nescrise și sunt frați cu muntele și câini lor ce le protejează turmele de oi.

În Mărginime veți descoperi și meșteșuguri practicate de săteni, printre care țesutul, confecționarea pălăriilor sau icoanele pe sticlă pictate de localnici. Puteți remarca și arhitectura săsească în satele mărginene și puteți vizita muzee etnografice, muzeul icoanelor pe sticlă de la Sibiel, case memoriale în Săliște și Rășinari și biserici vechi: la Săliște (cea mai veche biserică românească din Mărginime din 1674), La Poiana Sibiului sau la Fântânele.

Mărginimea Sibiului este un loc aparte, încărcat de tradiție și obiceiuri străvechi, cu cărări de munte făcute de ciobani și bucate alese, făcute cu dragoste pentru natură și om. Vă invităm în Mărginimea Sibiului!

Sursă foto: vestic.ro, einvest.ro, worldwideromania.com, turism.bzi.ro


Obiective turistice

Stațiunea Păltiniș este situată la cea mai înaltă altitudine din țară (1450 m) și totodată prima stațiune montană din România (1894).Cea mai importantă pârtie de schi din județul Sibiu este pârtia Oncești, de la Păltiniș, cu o lungime de 1.150 de metri. Situat la intrarea în statiunea Păltinis, la o altitudine de 1.350 metri, Schitul cu Biserica acestuia, având hramul „Schimbarea la față a Domnului”, este unul dintre cele mai pitoreștișsi mai asaltate locuri de către turiști.

Mănăstirea Sâmbăta de Sus, cunoscută și sub denumirea Mănăstirea Brâncoveanu Sâmbăta de Sus, este un așezământ monahal de călugări. Inițial, a avut o biserică de lemn având dublu hram (Adormirea Maicii Domnului și Izvorul Tămăduirii), fiind construită în 1657, din inițiativa vornicului Preda Brâncoveanu.

Muzeul de icoane pe sticlă de la Sibiel - unic în lume prin colecția sa de peste 700 de icoane, o splendoare de creativitate artisticǎ de inspiraţie religioasǎ nǎscutǎ din bogǎţia tradiţiei creştine ortodoxe şi din fantezia pictorilor ţǎrani români.

Biserica Ursulinelor - prima clădire ridicată pe acest loc în 1474 a fost o mănăstire dominicană care a funcționat până în 1543, când, cu ocazia reformei religioase ce a determinat trecerea unei mari părți a populației săsești la religia lutherană, lăcașul de cult a intrat în posesia lutheranilor.
Citește mai mult