Nava fluvială de croazieră MS Diana și-a început misiunea internațională

Prima croazieră internațională cu plecare din Orșova

Nava fluvială de croazieră MS Diana și-a început misiunea internațională.Construită în Olanda, în anul 1967, nava are un aer și o eleganță aparte, dar și un căpitan, mare povestitor, o adevărată plăcere să îl asculți.

După numeroasele povești pe care le-a scris până acum, MS Diana, începe o poveste nouă, prima nava de croazieră ce unește România – Serbia – Croația.

Croazierele programate pentru anul 2022 sunt pe următoarele trasee:

Orșova › Veliko Gradište › Belgrad (5 zile/ 4 nopți)
Orșova › Veliko Gradište › Belgrad › Novi Sad (7 zile/6 nopți)
Orșova › Veliko Gradište › Belgrad › Novi Sad › Vukovar (8 zile/7 nopți)

Tarifele încep de la 590 euro/persoană.

Descopera aici programul complet al navei MS Diana pentru anul 2022.


Cazarea la bord

Capacitatea vasului este de 77 de locuri. Fiecare cabină are baie proprie, dar și propria denumire influențată, evident, de Dunăre. Cabinele dispun de aer condiționat și televizor.


Facilități la bord

Cele 3 mese sunt servite în restaurantul navei. Restaurantul este elegant și încăpător. Micul dejun este bufet, iar prânzul și cina sunt la alegere, în funcție de propunerile bucătarului. Se poate alege pește, dar există și varianta de pui sau porc.

Nava dispune de un salon încăpător în care pot avea loc diverse activități artistice. Tot aici este și un ring de dans și un televizor imens pe care turiști îl pot folosi, dar și un bar care asigură băuturile atât de necesare într-un astfel de sejur. Pe punte există o zonă pentru fitness, numai bună pentru cei care doresc să facă un pic de mișcare în adierea vântului în timp ce admiră un peisaj superb. Iar pentru cei care vor să se plimbe cu bicicleta atunci când ajung la mal, există și biciclete gata pregătite, iar punea este dominată de fotolii și șezlonguri confortabile, o adevărată invitație la relaxare. În fiecare seară DJ-ul se ocupă de distracția de pe vas, iar turiști sunt invitați la dans.


De ce să alegi o croazieră pe Dunăre, cu vasul MS Diana?

Pentru că liniștea pe care ți-o transmite apa este unică și pură.
Pentru că în loc să stai în trafic, te distrezi pe puntea navei, te relaxezi, te bucuri de peisaje.
Atunci când vasul se desprinde de mal te desprinzi și tu de problemele cotidiene și te bucuri de senzația de libertate.

Croaziera este o împletire relaxantă între traseul de pe cursul apei și cel de pe uscat. Pe uscat sunt organizate excursii cu ghid de turism local, dar vorbitor de limba română, care ne face cunoștință și ne introduce în tainele culturii sârbești. Toate excursiile sunt incluse.
La pas descoperim cetăți, civilizații străvechi, monumente arhitecturale deosebite, dar și locurile în care sârbii își petrec serile, distrându-se. Serbia, vecina noastră, prea puțin descoperită de români surprinde plăcut orice turist, iar o croazieră este cea mai bună cale de a ajunge și a descoperi o parte din tainele ei.


Caută cazare în categoria: Cazare Cazanele Dunarii, Cazare Orșova

Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: Natura, Trasee turistice

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *