În luna iubirii pasionații de munte sunt premiați

Îndrăgostit de munte? În luna iubirii pasionații de munte sunt premiați

Îndrăgostit de munte? În luna iubirii pasionații de munte sunt premiați


Câștigătorul concursului ”Îndrăgostit de munte” este Ramona Micaela. Felicitări!

Vezi lista participanților eligibili și numărul câștigător.


În acest an, Hotel Carmen, alături de partenerii DescoperimRomania.ro și România Turistică, serbează iubirea pentru munte și aventură printr-un concurs. În perioada 1 – 20 februarie, are loc concursul ”Îndrăgostit de munte”, conceput pentru a premia oamenii pasionați de munte, care fotografiază peisajele impresionante ale stațiunilor montane din Romania și care promovează prin aceste fotografii frumusețea meleagurilor românești.

Prin concursul ”Îndrăgostit de munte” organizatorii doresc să încurajeze promovarea turismului montan în România și evidențierea frumuseții peisajului local, adunând la un loc fotografiile iubitorilor de natură.

Sunt așteptați să participe la concurs persoanele care își doresc să petreacă timp de calitate alături de persoana iubită și care se bucură cu fiecare ocazie de frumusețile și aventurile pe care le oferă traseele din Munții Bucegi, Piatra Mare și Postăvarul.

Toți cei care vor să participe la concurs trebuie să posteze pe site-ul unuia dintre partenerii media ai concursului poza lor preferată de la munte și să răspundă la întrebarea ”De ce ești îndrăgostit de munte?”.

Acest concurs face parte din campania ”Sărbătorește iubirea pentru munte”, care se va desfășura în incinta Hotelului Carmen din Predeal. Turiștii care se vor caza în luna februarie la Hotel Carmen se vor putea bucura de un colț al iubirii, realizat special pentru ei, în care vor putea face fotografii amuzante și romantice sub un decor special.

Pentru o informare corectă, consultă și regulamentul oficial al concursului.


Despre Hotel Carmen

Localizat în inima staţiunii Predeal, un resort de munte şi schi, Hotel CARMEN este destinaţia ideală pentru recreere, pentru întâlniri de afaceri sau pentru evenimente private. Atât camerele cât şi apartamentele pun la dispoziţia oaspeţilor un confort unic prin designul care îmbină elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care crează o atmosferă intimă, plăcută, prin mobilierul ultramodern şi materialele fine folosite cât şi prin serviciile de calitatepe care le punem la dispoziţia oaspeţilor noştri.

Gama servicii: centru SPA, restaurant Atelier ‘30, Cofetăria Carmen, Loc de Joacă pentru copii, Sală de Conferințe, Sală de Evenimente, Bowling.

Concursul ”Îndrăgostit de munte” este organizat de DescoperimRomania.ro și România Turistică, în social media și pe site-urile acestora. Câștigătorii concursului se vor bucura împreună cu persoana iubită de un week-end romantic la munte. Cele două premii vor fi oferite de Hotel Carmen din Predeal: un week-end la munte cu mic dejun inclus, acces la centrul SPA și o cină romantică în doi în cadrul restaurantului Atelier ‘30.

14 Replies to “Îndrăgostit de munte? În luna iubirii pasionații de munte sunt premiați”

Veronica
1 februarie 2018
Sa fie cu noroc!
Răspunde
POPA LAURENTIU
5 februarie 2018
AICI POTI INTALNI CELE MAI FRUMOASE PEISAJE, AER CURAT ,POTI FACE DRUMETII SI PETRECE IN GENERAL CLIPE MINUNATE CARE TE REVIGOREAZA SI ITI DAU PUTERE DE MUNCA
Răspunde
Gheorghe Maria Corina
5 februarie 2018
Iubesc muntele pentru că imi da sentimentul de eliberare.
Răspunde
Paulescu Ionut Ilie
6 februarie 2018
De peisajele pe care le vezi la munte.
Răspunde
Paulescu Ionut Ilie
6 februarie 2018
https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/1511195_1514509288815089_707337836745925500_n.jpg?oh=77fdade5f6dd1787f72050e4bfda5069&oe=5AD935DA
Răspunde
Radu Gabriela
6 februarie 2018
este singurul loc in care ma incarc cu energie si acolo am eu si sotul meu cele mai frumoase amintiri
Răspunde
petru
6 februarie 2018
e frumos e minunat e fascinant
Răspunde
Popescu Madalin Nicușor
6 februarie 2018
Muntele este liniștea sufletului meu. Numai iubirea este mai mare decât cel mai înalt munte. Muntele este iubirea mea.
Răspunde
tudor ilie puiu
7 februarie 2018
este o provocare,aer curat privelisti minunate,oaza de liniste-apropiere de D-zeu!
Răspunde
Grosu Veronica
10 februarie 2018
Sunt îndrăgostită de munte pentru ca acolo îmi găsesc liniștea și resursele de a merge mai departe
Răspunde
Stiniguta
10 februarie 2018
De peisajul impunator
Răspunde
dan constantin
19 februarie 2018
De ce ? Pt ca doar acolo ma simt cu adevarat in natura .Ma simt intr-un loc unde pot respira un aer curat !
Răspunde

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *