Târgul de Turism Vacanța și-a deschis porțile azi la Timișoara

Târgul de Turism Vacanța și-a deschis porțile azi la Timișoara

A început a V-a ediție a Târgului de Turism Vacanța din Timișoara.


Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, începând azi 2 martie până duminică 4 martie, între orele 10:00-19:00. Intrarea este gratuită.

Peste 20 de agenții de turism și expozanți au pregătit oferte pentru vacanțele anului 2018. Reduceri și de peste 30% în această perioadă, pachete începând cu prețuri de la 80 euro/persoană.


Și anul acesta la standul DescoperimRomania.ro veți găsi idei de călătorie interesante și oferte de cazare din diferite zone turistice.

Alături de noi o să călătoriți din Banat în Clisura Dunării, apoi în Oltenia și Muntenia. Ne vom continua drumul spre Valea Prahovei, cu gândul la o escapadă pe litoral. De la nisip și apă, plecăm spre Bucovina și Maramureș. Penultimul popas, va fi la relaxare în Crișana și apoi cu forțe proaspete ne îndreptăm spre Transilvania.

Gazdele noastre din această călătorie sunt prezente la standul DescoperimRomania.ro din cadrul Târgului de turism Vacanța – Timișoara.
Hotel Favorit din Venus,Hotel Melodiadin VenusHotel Jakuzzi din Vama Veche, Hotel Adria din SaturnLac de Verde din BreazaInsieme Grand Resort din Potlogi(Dâmbovița)DBH Bucharest Hotel din BucureștiVila Nicoleta din Băile OlăneștiComplex Turistic Valahia din Brezoi (Vâlcea)Forest Retreat & Spa din Măciuca (Vâlcea)Pensiunea Danubia din EșelnițaPensiunea Golful Dunãrii din DubovaPensiunea Alexandra din  Divici (Caraș-Severin), Apartamentele Studio Confort din TimişoaraCastelul Lupilor din Chimindia (Hunedoara)Conacul Brătescu din BranRoyal Boutique Hotel din Poiana BrașovPensiunea Promenada din RâșnovCasa Luș din Panaci (Suceava)Mirage-Resort din Vișeu de Sus, Complex Hotelier Wellness & SPA PERLA din Băile 1 MaiPensiunea Doi Feciori din Sighișoara.

Participă la tombola DescoperimRomania.ro, vino la standul nostru de la Târgul de turism Vacanța – Timișoara și află cum poți câștiga un weekend pentru 2 persoane în România. Premiul este oferit de Vila Nicoleta din Băile Olănești.

Târgul-de-Turism-Vacanța-și-a-deschis-porțile-azi-la-Timișoara-26-300x200 Târgul de Turism Vacanța și-a deschis porțile azi la Timișoara

One Reply to “Târgul de Turism Vacanța și-a deschis porțile azi la Timișoara”

Line
16 martie 2018
Îți mulțumesc, cu recunoștință!
Răspunde

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *