Disponibilitate

Oferta specială de weekend

Închiriere integrală (22 persoane) - 2000 lei/2 nopţi

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Damaris - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie, Balcon, Cablu TV, Internet wireless, TV

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Damaris - Garsonieră

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie, Balcon, Bucătărie, Cablu TV, Internet wireless, TV

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Cabana Damaris - 22 locuri - închiriere integrală

  + info suplimentare
  Max: person person person person person person person person person person person person person person person person person person person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie, Balcon, Cablu TV, Internet wireless, TV

Informații generale

Cabana Damaris din Sebeșu de Jos – Sibiu și împrejurimi.

Cabana Damaris din Sebeșu de Jos este o frumoasă casă de vacanță cu vedere la munte și dispune de toate condițiile necesare unui sejur de vis.

Cabana Damaris este localizată în zona Rusca, la 27 kilometri distanță de Sibiu.

Cabana Damaris vă oferă condiții moderne, iar camerele sunt curate și spațioase. Cabana dispune de 22 de locuri de cazare, în 7 camere, dintre care 4 sunt dotate cu băi moderne. Toate camerele au balcon cu vedere la munte, internet și TV.

De asemenea, Cabana Damaris are o bucătărie complet utilată, unde puteți să preparați masa, un living spațios cu LCD și șemineu. Vă puteți relaxa, în zilele însorite, în grădina casei, la foișor, iar copii se pot juca în voie pe terenul de joacă. Pentru o masă cu prietenii aveți și facilități de grătar în curte. De asemenea, pentru un cost suplimentar, vă puteți răsfăța la sauna finlandeză și cada cu hidromasaj. La Cabana Damaris din Sebeșu de Jos veți avea parte de toate condițiile necesare pentru relaxare!

De la Cabana Damaris aveți o priveliște superbă spre munți, iar de aici puteți pleca în explorarea locurilor minunate din această zonă frumoasă a Transilvaniei. Puteți porni în drumeții montane în Parcul Național Retezat, cu peisaje pitorești și lacurile glaciare, Castelul Corvinilor din Hunedoara, cel mai bine păstrat castel din perioada medievală, Rezervația Naturală Arpășel din Mărginimea Sibiului, Sarmizegetuza Regia din Munții Orăștiei, Cetatea Devei, cu o vedere panoramică asupra orașului, Detunatele din Munții Apuseni, o minunăție naturală și multe altele. De asemenea, puteți porni într-o excursie în orașul Sibiu, pentru a descoperi capitala culturală europeană din 2007, care este una dintre cele mai frumoase destinații din România cu Piața Sfatului, Palatul Brukenthal, Podul Minciunilor, Muzeul în aer liber ”Dumbrava Sibiului” și multe alte obiective de mare importanță turistică.

Vă așteptăm la Cabana Damaris din Sebeșu de Jos pentru a descoperi frumoasa zonă a Transilvaniei, cu minunățiile ei naturale și culturale, în cele mai bune condiții de cazare!


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Nu se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Cadă cu hidromasaj
 • Parcare gratuită
 • Bucătărie comună
 • Camere de familie
 • Foişor
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet
 • Loc de joacă pentru copii
 • Saună
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratauită.

Momentan nu sunt recenzii.

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu şi împrejurimi

Sibiu este orașul reședință al județului Sibiu, un oraș plin de obiective culturale și istorice de mare importanță, cu iz medieval și încărcat de istorie și cultură. Sibiul a fost Capitala Culturală Europeană a Uniunii Europene în anul 2007, un titlu bine meritat pentru valorile culturale existente din acest oraș.

Când te plimbi prin centrul orașului, spre Piața Sfatului, sau pe străduțele din împrejurimi, spre cele trei piețe centrale, simți spiritul medieval, istoric, al unei cetăți din Epoca Medievală. Străduțele înguste, pasajele vechi, curțile interioare, clădirile în stil baroc și gotic sau casele săsești formează un ansamblu cultural ce te transpune într-o altă lume, tipică Europei medievale.

Puteți vizita în Sibiu numeroase muzee: Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Bisericii Evanghelice, Galeria de Artă Românească. Una dintre cele mai importante muzee din Sibiu este Muzeul Național Brukenthal, aflat în Palatul Brukenthal, cu colecții impresionante de artă europeană, românească, contemporană, artă gotică etc. Muzeul are o marcă aparte fiind primul muzeu din România, din estul și centrul Europei, deschis în anul 1817, datorită baronului Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei în secolul XVIII.

În zona centrală puteți vizita numeroase clădiri monumentale și biserici, cu importanță turistică deosebită: Catedrala Ortodoxă Sfânta Treime, Podul Minciunilor, Turnul Sfatului cu o impresionantă priveliște panoramică, Casa cu Cariatide etc. Zona centrală este formată din trei piețe: Piața Mare, Piața Mică și Piața Huet, înconjurate de biserici cu construcții foarte frumoase, muzee și clădiri de mare valoare arhitectonică și istorică.

În împrejurimile Sibiului, puteți descoperi zone importante din punct de vedere cultural, istoric și etnografic (Cisnădie, Cisnădioara cu Biserica din Deal, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului cu lacurile sărate) și unul dintre cele mai importante muzee etnografice, în aer liber din țară: Muzeul Asta – Dumbrava Sibiului, ce prezintă numeroase case tradiționale din toată țara, biserici, mori de vânt, obiecte meșteșugărești costume tradiționale etc. E o încântare să vă plimbați pe ulițele muzeului în aer liber, în cântatul păsărilor și verdeața copacilor, ce alcătuiesc tabloul perfect.

Sibiul și împrejurimile sale formează un ansamblu istoric – cultural românesc și săsesc, cu arhitectură, etnografie și multiculturalitate unice în țara noastră.

 


Obiective turistice

Turnul Bisericii Evanghelice este al doilea turn ca înălțime din Transilvania, având o înălțime de 73,34 m și în partea superioară este înconjurat la colțuri de 4 turnulețe mai mici, poate fi vizitat până la ultimul etaj.

Turnul Sfatului se găsește în Piața Mică din Sibiu și avea rolul de turn de apărare, iar în prezent a devenit un adevărat simbol al orașului fiind nelipsit din tablouri sau vederi, oferind turiștilor o superbă panoramă asupra orașului și imprejurimilor.

Pasajul Scărilor este un monument istoric al Sibiului construit din piatră și căramidă, fiind considerat cel mai pitoresc loc caracteristic Sibiului Vechi, mai este cunoscut și sub numele de ”Zidul cu ace”.

Podul Minciunilor a fost construit în anul 1859 fiind primul din România și al doilea din Europa confecționat din fontă turnată, cu decorațiuni prin trafonare și având la capete două cercuri mari decorate cu stema Sibiului, reprezentând un veritabil simbol al orașului și un loc romantic unde își dădeau întâlnire îndrăgostiții.

Biserica fortificată de la Biertan jud.Sibiu se află în localitatea Biertan și este cea mai impunătoare și bine fortificate cetăți țărănești din Transilvania, a fost construită în secolulul XVI sub forma unei biserici-hală în stil gotic târziu și a reușit sa își păstreze aspectul până în prezent. Localitatea Biertan a fost inclusă pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO și datorită acestei deosebite cetăți forificată.
Citește mai mult