Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Complex Turistic 5 Căsuțe - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Pat suplimentar, Televiziune prin satelit, Acces gratuit la internet Wi - Fi, Baie cu cabină de duș

Informații generale

Complex Turistic 5 Căsuțe din Padiș – Munții Apuseni.

Complex Turistic 5 Căsuțe din Padiș vă așteaptă se petreceți momente de relaxare și odihnă într-o zonă pitorească, înconjurați de natură și de păduri dese de conifer.

Situat la poalele Munților Bihor, chiar la intrarea în Parcul Natural Apuseni, Complex Turistic 5 Căsuțe din Padiș este locația ideală pentru un concediu alături de familie sau prieteni.

Cu o capacitate de cazare de 20 de adulți și 10 copii în 10 camere duble matrimoniale, Complex Turistic 5 Căsuțe din Padiș vă întâmpină cu 5 căsuțe din lemn, amenajate cu mobilier modern și servicii de calitate superioară alături de un design modern.

Facilități

Toate camerele beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi, baie proprie cu cabină de duș, un pat matrimonial și un pat suplimentar pentru copii. Toate camerele beneficiază bineînteles de televizor LCD, televiziune prin satelit și încălzire centrală pentru zilele friguroase de iarnă pe care le petreceți la poalele munților.

Fiecare căsuță beneficiază de câte un balcon ce oferă o superbă priveliște asupra împrejurimilor.

În incinta complexului turistic se găsește un grătar unde vă puteți prepara în voie bucatele dorite, o terasă, dar și o sală de mese unde puteți servi atât micul-dejun, cât și prânzul și cina.

Complex Turistic 5 Căsuțe din Padiș vă oferă și o parcare unde vă puteți parca în siguranță autoturismul.

Interes turistic

Rezervaţia naturală Pietrele Galbenei – Padiș este o zonă turistică din sud-estul județului Bihor, aflată la o altitudine medie de 1.200 m. Zona este dominată de un platou carstic străbătut de numeroase doline unele cu mici lacuri, altele cu pâlcuri de pini.

Drumețiile și traseele montane sunt numeroase aici, iar Parcul Natural Apuseni este cu atât mai spectaculos cu cât înaintați spre necunoscut în inima acestuia.

Vă invităm cu drag să descoperiți frumusețea naturii încă neatinsă de mâna omului alături de Complex Turistic 5 Căsuțe din Padiș.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces gratuit la internet Wi - Fi
 • Parcare gratuită
 • Acces la bucătărie
 • Bar
 • Frigider în unitate
 • Grătar/Barbeque
 • Sală de mese
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Munţii Apuseni

Munţii Apuseni

Munţii Apuseni sunt situaţi în partea de nord a Carpaţilor Occidentali fiind limitaţi la sud de râul Mureş, la nord avem Depresiunea Someşului, la vest Câmpia de Vest, iar la est Depresiunea Transivaniei.
Munţii Apuseni sunt formaţi dintr-un ansamblu de masive strans legate între ele dintre care cel mai înalt este Vârful Bihor, cunoscut şi sub numele de Curcubăta Mare, cu o înălţime de 1849 m.

Din punct de vedere turistic Munţii Apuseni sunt foarte importanţi pentru diversitatea obiectivelor de care dispun. Ei adăpostesc obiective de interes peisagistic, geologic, speologic, paleontologic, dar şi istoric.

Cele mai atractive masive din punct de vedere turistic sunt Curcubăta Mare, Muntele Mare şi Gilău datorită înăţimii lor, a privelişei pe care o oferă, dar şi a platourilor largi, a versanţilor abrupţi şi a văilor pe care le formează. Dar atracţii turistice importante se găsesc şi în munţii Codru Moma, Pădurea Craiului, Trascău, Vlădeasa şi Metaliferi.

Dintre formele de relief cele mai importante pentru turişti amintim: platourile interfluviale (Bihor – Vlădeasa – Muntele Mare), platouri carstice (Codru Moma, Padurea Craiului, Padiş).
În Munţii Apuseni sunt aproximativ 5000 de peşteri. În unele dintre acestea se află vestigii paleontologice, gheţari fosili, cursuri subterane de ape şi chiar cascade. Dintre cel mai importante peşteri amintim: Peştera Meziad, Peştera Urşilor, aceasta a fost amenajată pentru a primi grupuri de turişti, peştera cu gheţar Scărişoara, Peştera Pojaru Poliţei, Peştera Gheţarul de la Focul Viu, Peştera Coliba Mare.

Chei importante şi frumoase sunt pe râurile Someşul Cald, Someşul Rece, Arieş, Crişul Repede, Cheile Turzii, Râmeţului, Cheile Aiudului, Cheile Geoagiului, Cheile Galbenei, etc.
Defilee deosebite întâlnim pe râurile Crişul Alb, Crişul Negru şi Mureş.

Vârfuri montane impresionante sunt cele două Detunate (Detunata Goală şi Detunata Flocoasă) din munţii Metaliferi şi vârful Vulcan.

Cascadele sunt şi ele extraordinare, dintre cele mai cunoscute şi mai frumoase sunt: Vârciorog, Bohodei, Răchiţele (cunocută şi sub numele de Vălul Miresei), Iadolina, Pişoaia, Evantai, Pătrăhăiţeşti.

În Munţii Apuseni îşi au obârşia numeroase râuri importante dintre care Arieş, Barcău, Someşul Cald, Someşul Rece, Crişurile Alb, Negru şi Repede, Ampoiul etc.
Izvoarele cu ape minerale sunt captate şi folosite în scopuri curative la Gioagiu Băi, Stâna de Vale, Vaţa de Jos, Moneasa.

Dintre lacuri cele mai cunoscute şi mai atractive sunt Tarniţa, Leşu, Fântânile, Ighiu, Vărăşoaia.

Cetăţi dacice sunt la Bologa, Şoimuş, Piatra Craivii, iar aşezări daco-romane avem la Roşia Montană, Abrud, Zlatna. Castre romane sunt la Porolisum, Gilău, Bologa, dar şi castelul de la Ciucea şi alte ruine ale cetăţilor medievale.

Există numeroase motive care il descriu drept un loc special pe care turişti nu ar trebui să il rateze, precum flora, fauna, relieful și tradițiile care încă se păstrează în Țara Moților.

Foto: paneurotravel.ro


Obiective turistice

Cascada de la Vidra (Cascada Pișoaia) jud. Alba este un rai cu apă și verdeață, iar spectacolul care il oferă apa se îmbină excelent cu formațiunile calcaroase.

Cascada ”Vălul Miresei” (Cascada Răchițele) se găsește în localitatea Răchițele la poalele munților Vlădeasa, este una din cele mai frumoase cascade din România, căderea de apă fiind de peste 30 m, iarna peretele stâncos îngheață și devine un loc ideal de escaladă pentru cei pasionați de acest sport.

Peștera Ghețarului de la Focul Viu se găsește în munții Bihorului, pe Valea Galbenă și iese în evidență prin spectaculoasele sale grupuri de stalagmite în care se răsfrâng rezele soarelui.

Ghețarul de la Scărișoara sau Peștera Scărișoara se găsește în Parcul Natural Apuseni și adăpostește cel mai mare ghețar subteran din țară noastră, fiind și unul din cele mai cunoscute obiective turistice din Apuseni, iar în anul 1938 peștera a fost declarată monument al naturii din România.

Peștera Urșilor este situată în comuna Pietroasa, are o lungime de 1,5 km și este renumită datorită urmelor și fosilelor de urs de cavernă, animal dispărut în urmă cu 15.000 de ani.
Citește mai mult