Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  23.07.2015 – 31.12.2015 120 lei/zi 140 lei/zi 100 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  23.07.2015 – 31.12.2015 140 lei/zi 160 lei/zi 120 lei/zi
 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Televizor, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:
  În cursul săptămânii În weekend Preț single
  23.07.2015 – 31.12.2015 140 lei/zi 160 lei/zi

Informații generale

Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina din Bucșoaia – Bucovina.

Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina din Bucșoaia

Peisagistica montană unică, recomandată ca staţiune turistică de munte.
Pensiune turistică inspiră o atmosferă de relaxare şi confort, situat în mijlocul naturii, la poalele Obcinilor Bucovinene, într-un cadru natural, cu o frumuseţe de care sigur te vei îndrăgosti!
Ferit de zgomotul şi praful şoselelor.

Într-o oază de linişte, la intrare în localitatea Bucsoaia, jud. Suceava, Grandemi Belvedere îşi deschide porţile pentru toţi călătorii pământului. Încet, pătrundem în universul primitor al Grandemi Belvedere Bucovina. O imagine inedită se desfăşoară sub ochii noştri.

Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina din Bucșoaia, de 4 stele, ne invită prin farmecul aparte, să facem parte din povestea lui.
Bunul gust se prezintă în toate odăile. 10 la număr sunt camerele duble şi patru triple care vă invită să vă bucuraţi de frumuseţea unor clipe magice. Luminoase, aerisite, toate camerele au baie proprie şi sunt dotate cu toate utilităţile necesare orcarui turist.
Condiţii
– Nu acceptăm animale de companie în cameră sau restaurant
– Nu se fumează în cameră!
– Nu acceptăm manele!

Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina din Bucșoaia vă pune la dispoziţie următoarele tipuri de camere.

– 10 camere duble-1 pat matrimonial
– 4 camere triple-1 pat matrimonial 1 single

Baie -fiecare cameră dispune de baie proprie (cabină de duş)
Televizor
Internet
Minibar

Pentru grupuri, se pot organiza: cină câmpenească, grătare în aer liber, foc de tabără, la cerere însoţite de muzică tradiţională bucovineană susţinută de formaţii folclorice.

Pensiunea GrandEmi Belvedere Bucovina din Bucșoaia se află la 6 km distanţă de parcul Ariniş, pârtia de schi şi Mănăstirea Voroneţ.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Bucovina, Cazare Bucșoaia, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet wireless
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Şemineu
 • Terasă
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Bucovina

Bucovina

Bucovina este situată în nordul Moldovei și este una dintre cele mai mari provincii istorice ale României. Alături de Muntenia și Transilvania este și una dintre cele mai importante zone turistice ale României. Această zonă ascunsă în munți este celebră pentru albastrul pur de Voroneț, faimoasa mănăstire care mai poartă denumirea de ”Capela Sixtină” a Orientului, dar și pentru celelalte mănăstiri pictate expresiv: Arbore, Humor, Moldovița, Sucevița, Suceava, Probota, Pătrăuți.

Aceste biserici cu fresce exterioare au fost realizate în secolele XV-XVI și fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, reprezentând principala țintă turistică din regiune. Uimitoarele sale biserici împreună cu obcinile sale, care sunt niște șiruri paralele de culmi acoperite cu păduri de fag, brad sau molid compun culoarea și farmecul Bucovinei. De altfel, Bucovina înseamnă ”țara fagilor” (Buchenland), denumire dată de austrieci în anul 1775 după ce regiunea a devenit provincie a Imperiului Habsburgic.

Farmecul Bucovinei nu se limitează la mănăstirile pictate, el continuă cu alte obiective turistice  antropice din Bucovina dintre care amintim: Mănăstirea Putna, Cetatea de Scaun a Sucevei, Chilia lui Daniil Sihastrul, Mina de sare de la Cacica, Muzeul Satului bucovinean, mănăstirea Dragomirna, muzeul Arta Lemnului, Codrul Secular Slătioara (cea mai veche pădure de rășinoase și fag din țară)  și multe altele.

Dintre obiectivele turistice naturale avem Masivul Rarău, Rezervația Tinovul Mare, Cheile Lucavei, Piatra Pinului și Piatra Șoimului, Cheile Zugrenilor, Piatra Țibăului, Cheile Moara Dracului, 12 Apostoli, masivul Adam și Eva, Rezervația Pietrele Doamnei și multe, multe alte frumuseți.

Casele memoriale ale înaintașilor noștri: Ciprian Porumbescu, Nicolae Labiș, Mihail Sadoveanu.

Recunoscuți pentru mâncărurile tradiționale delicioase, câteva din preparatele culinare pe care nu trebuie să le ratezi în Bucovina sunt: papanașii, ciorba rădăuțeană, Tochitura bucovineană, pârjoale moldovenești, poale-n brâu, sărmăluțe în foi de viță.

În concluzie putem spune că doinele și baladele bucovinene, ceramica de Rădăuți și cea neagră de la Marginea, împreună cu ouăle încondeiate fac ca zona turistică Bucovina să semene cu un muzeu etnografic în aer liber.


Obiective turistice

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost construită de Petru I Mușat la sfârșitul secolului al XIV-lea și fortificată de Ștefan cel Mare în secolul al XV-lea, iar în secolul al XVII-lea (1675) a fost distrusă de Dumitrașcu Cantacuzino.

Mănăstirea Moldovița a fost construită în anul 1410 pe locul unei vechi mănăstiri din lemn, iar originalitatea mănăstirii se datorează amestecului dintre elementele tradiționale și cele moderne, continuând să impresioneze vizitatorii cu nuanța caldă și armonioasă de galben, precum și cu claritatea alinierii iconografice.

Mănăstirea Sucevița este considerată cea mai impresionată construcție arhitectonică din secolele XV-XVI, fiind construită ca o adevărată mănăstire-cetate a Bucovinei și este ultima dintre mănăstirile cu fațadă pictată.

Mănăstirea Voroneț a fost construită în anul 1488 de către Ștefan cel Mare și prezintă o sinteză a elementelor bizantine (fundația este sub forma unui trifoi alb, cu turla chiar deasupra naosului) și elemente gotice (arce și coloane).
Citește mai mult