Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locații pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Pasul Căprioarei - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Balcon, Încălzire centrală, Internet, Televizor

Informații generale

Pensiunea Pasul Căprioarei din Poiana Mărului Brașov – Transilvania.

Oferă o imagine panoramică a zonei Plaiul Foii cu Munţii Piatra Craiului şi Bucegi.

Pensiunea Pasul Căprioarei se află în localitatea Poiana Mărului, Masivul Piatra Craiului, zona Plaiul Foii la graniţa cu Munţii Persani, lângă Zărneşti, Judeţul Braşov în Tara Bârsei, la 12 km de Râşnov, 25 km de Poiană Braşov, 20 de km de Braşov şi 16 km de Bran.

Pensiunea Pasul Căprioarei din Poiana Mărului Brașov vă oferă servicii de cazare în 8 camere duble, spaţioase dotate cu baie proprie, încălzire centrală, balcon şi televizor.

La parter se află sala de mese şi camera de zi de tip “open space” – 90 mp, complet utilată:
Televizor Lcd, combină muzicală, veselă, tacâmuri, cuptor cu microunde, filtru pentru cafea, sandwich maker, două frigidere, vitrină frigorifică.
Acces la internet gratuit.

Acces la bucătăria complet utilată, aflată la demisol, dotată cu două aragaze şi vesela necesară.

Curtea spaţioasă, dispune de parcare, foişor, grătar şi plită tradiţională, terasă, ideală pentru recreaţie şi loc de joacă pentru copii.

Pensiunea vă oferă posibilitatea relaxării şi confortul de acasă în mijlocul naturii, într-un peisaj montan deosebit.

Căi de acces:
Drumul de acces porneşte din localitatea Poiana Mărului aflată pe Dn 73a, este în urcare până la 800 m, pietruit, forestier, având o distanţă de numai 900 m. La cerere transportul este inclus pe distanţa menţionată.

Împrejurimi:

Wolf Park Adventure, parc de aventură, situat în oraşul Zărneşti, la 10 minute faţă de pensiune, a fost realizat pe un teren cu o suprafaţă de 5 hectare.
Wolf Park Adventure dispune de 4 trasee de dificultate progresivă şi 6 tiroliene, lungimea totală a acestora fiind de aproximativ 2.000 m

1. Traseul Galben – pentru copii sub 10 ani, în lungime de 320 m,

2. Traseul Verde – dificultate «uşor spre medie» – participanţi mai mari de 10 ani. – În lungime de 380 m

3. Traseul Roşu – solicită forţă şi energie – gradul de dificultate «mediu greu» – lungime 500 m

4. Traseul Negru – grad dificultate «dificil – extrem», adrenalină la maxim – lungime 590 m.

Plaiul Foii, Rezervaţia naturală Piatra Craiului, Prăpastiile Zarnestiului, Cetatea Rasnovului, Biserica Evanghelică din Ghimbav, Castelul Bran, Cheile Rasnovei, Braşov, Poiana Braşov, drumeţii şi trasee de urcare în Piatra Craiului amintim Prăpastiile Zarnestilor, Fântânile Domnilor şi Fântâna lui Botorog, La Zăplaz, Cerdacul Stânciului, Peştera Stânciului, Moara Dracului, Marele Grohotiş, acces către Cheile Dambovicioarei şi Pesterea Dambovicioarei, drumeţii către Făgăraş, Bucegi.

Mănăstirea rupestră Şinca Veche cunoscută mai mult sub denumirea de ‘Templul Ursitelor’, locaşul de cult se bănuieşte că are o vechime de aproximativ 7. 000 de ani şi se presupune că ar fi aparţinut aceleiaşi civilizaţii care a întemeiat ‘Templul Alb’ din Insula Şerpilor.


Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Rezervări/Plată

Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare. Se acceptă cazare cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Acces la bucătărie
 • Foişor
 • Frigider în unitate
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Internet wireless
 • Parcare
 • Sală de mese
 • Terasă
 • Transport auto
 • TV în living

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult