Concedii la prețuri reduse, la Târgul de Turism Vacanța

Cea de-a șasea ediție a Târgului de Turism Vacanța Timișoara va avea loc în perioada 1– 3 martie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, și va reuni zeci de agenții de turism care își vor prezenta pachetele de vacanță la prețuri reduse pe perioada târgului.
Devenit deja o tradiție, cel mai mare târg de turism din vestul țării se adresează persoanelor în căutare de noi destinații de vacanță, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase prețuri. Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agențiile de turism,
astfel că într-o singură zi, în același loc, pot fi analizate mai multe posibilități de călătorie pentru 2019.

Reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din vestul României spun că una dintre noutățile de anul acesta este reintroducerea zborului charter din Timișoara cu destinația Skiathos, pentru care sunt pregătite pachete de vacanță la prețuri reduse cu până la 20%.
Ofertele de vacanță vor cuprinde, pe lângă destinațiile aflate la mare căutare de români, precum Grecia și Turcia, Italia, Spania, Croația și destinații mai noi: Coasta de Azur – Franța, Muntenegru și Albania.
Destinațiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiștii români, astfel că și oferta agențiilor este variată pentru acest tip de destinații: Republica Dominicană, Cuba, Mexic, Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali. Au fost introduse anul
trecut și continuă și în acest an pachetele cu zbor charter din Timișoara către Egipt, Tunisia, Dubai, Costa Brava și Costa Blanca, Antalya, Creta, Zakynthos.

În acest an există circuite cu avionul din Timișoara – Israel, Valea Loarei – Normandia, Japonia, Maroc, Cipru, Dubai, circuit Peru, Mexic și Cancun, circuite Chile, Argentina și Brazilia, precum și pachete de weekend cu autocarul: Croația & Slovenia, Mostar –
Medjugorje, Cehia – castelele din sudul Cehiei, Budapesta, Praga, Viena, Veneția.

Croazierele sunt din ce în ce mai apreciate de turiștii bănăteni datorită calității excelente a serviciilor la bordul navelor, precum și a faptului că se pot vizita până la 5 destinații diferite într-o croazieră de 7 nopți.

Nu lipsesc din oferta agențiilor circuitele în România cu autocar din Timișoara: Maramureș –Bucovina – Moldova – Transilvania; circuit Valea Prahovei – monumente istorice, cetăți rupestre, biserici fortificate, stațiuni montane, rezervații naturale; excursie la Lacu Roșu și
Cheile Bicazului; Transalpina, precum și pachete combinate, și anume: un City Beak în România combinat cu un sejur în stațiuni balneo-montane sau litoral. Litoralul românesc poate fi accesat și în acest an cu zbor direct din Timișoara către Constanța. În ultimii ani au
fost deschise unități de cazare noi pe litoralul românesc și a crescut în special numărul de
hoteluri de 4-5 stele și hosteluri pentru tineri.

„În perioada iulie – decembrie 2018 au fost acordate vouchere de vacanță în valoare de 223.267.904 EUR, vouchere care au avut un impact pozitiv pentru toți cei implicati: turiști, hotelieri, agenții de turism. Datorită voucherelor de vacanță, românii au declarat în proporție de 56% că au redescoperit România ca destinație turistică. Și în 2019 mizăm pe voucherele de vacanță, iar agențiile de turism acceptă voucherele de vacanța pentru plata sejurului în România.
Pe toată durata târgului ne vom întâmpina clienții cu Reduceri Early Booking avantajoase atât pentru destinațiile interne, cât și pentru destinații din străinătate. Pentru Litoral Marea Neagră, înscrierile timpurii vor beneficia de reduceri de până la 25%. Pentru ofertele sezonului de vară aferente destinațiilor din străinătate, atât pentru sejururi cu transport charter inclus, cât și pentru sejururi individuale, reducerile early booking aplicate vor ajunge și până la 15-20%, valabile pentru rezervări efectuate până la 31.03.2019.” – spune Raluca  Ungureanu, Președinte ANAT Vest.

Şi anul acesta va fi organizat concursul Miss Turism, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei. În cadrul târgului va exista un loc special amenajat pentru copii, unde vor avea parte de activități creative, în timp ce părinții vor solicita în voie informații despre ofertele de vacanță.
Participanții se pot înscrie la tombola pregătită de organizatori, care va avea ca premii  excursii în țară și străinătate.
Programul târgului va fi în intervalul orar 10:00 – 19:00, în toate cele trei zile, iar intrarea  este gratuită.
Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în colaborare cu Agenția de Publicitate Atu Advertising.

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *