Crama Gabai – Esența unei podgorii într-un pahar

Crama Gabai – Esența unei podgorii într-un pahar


Crama Gabai s-a născut din dragoste pentru vinul de calitate.Banner-articole-crame-1-300x300 Crama Gabai - Esența unei podgorii într-un pahar

Binecuvântați de Dumnezeu cu pământ bun și roditor, cu soare cald și suflet curat, vrem să vă facem părtași la frumusețea și zestrea meleagurilor dobrogene, transpuse în savoarea unui pahar de vin de la Crama Gabai.

Situată în centrul Podișului Dobrogei, în apropiere de podgoria Murfatlar, pe o suprafață de 3 ha ce conferă viței de vie condiții favorabile de creștere, Crama Gabai respectă întru totul normele și procedurile europene de producere a vinului de calitate.

Tradiție și moștenire pentru vinuri alese

Pentru că moștenirea lăsată de bunici nu este doar numele. Este și pămantul, este și sufletul, este și dragostea pentru frumos și bun. Astăzi, Crama Gabai vine să concureze cu vinuri precum Muscat Ottonel, Riesling Italian, Feteasca Neagra sau Pinot Noir.

Dorința este aceea de a produce vinuri deosebite și pline de aromă.

„Vrem ca în fiecare pahar să se regăsească o parte din pasiunea noastra pentru lucrul bine facut, cu implicare și responsabilitate. Vrem ca cei care degustă vinurile de la Crama Gabai, să rămână cu aroma buchetului boabelor de struguri proaspăt storși. Vrem să zâmbească și să-și mai dorească. Vrem să fie așa cum spunea și Anton Pann : ”Vinul este toiagul bătrâneților și nebunia tinereților”.”  Aceasta este deviza și pasiunea pentru vin a celor de la Crama Gabai.

Vinul de la Crama Gabai se adresează cunoscătorilor și iubitorilor de vinuri de calitate. De ce? Simplu. Pentru că la Crama Gabai, mai presus de tot, se pune preț pe calitate și nu se face rabat de la ea.
Dacă v-am făcut curioși, vă invităm la Vintest, în perioada 07 – 09 decembrie pentru a degusta eșența vinurilor produse de Crama Gabai.


Vintest-Iubesc-Vinul-Romanesc-DescoperimRomania-ro-1024x384 Crama Gabai - Esența unei podgorii într-un pahar


Caută cazare în categoria: Cazare Dobrogea

Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: Drumul vinuluiCrameNatura, Obiective turistice

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *