Forumul de Incoming – ediția 7

Forumul de Incoming – ediția 7 – vă așteaptă cu idei


Pe 7 decembrie Hotelul Ramada Plaza (fostul Turist) din București va găzdui a 7-a ediție a Forumului de Incoming.

Organizată de către  InfoTravelR78719124_2481122685436000_8469514931769704448_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ohc=RkxqkoUuXSgAQmZNKFM3x7agJo_IaG48fubFBUGj3bm1zUD7juAEmNfyw&_nc_ht=scontent-otp1-1 Forumul de Incoming - ediția 7omania, ea va reuni peste 100 de participanți (travel agenți, hotelieri, organizatori de evenimente, transportatori, editori de turism

etc). Sponsorii evenimentului sunt Karpaten Turism, Travel Maker, partener Direct Aeroport, cu sprijinul Clubului Presei de Turism – FIJET România.

Forumul și-a dorit încă de la prima ediție să încurajeze agențiile de turism (la ora aceasta pe piața românească activează peste 70 de agenții specializate pe acest segment) pentru a dezvolta activitățile de Incoming.

 

76776549_2526114790843138_4289052245565112320_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ohc=HHRpDRNdf9YAQnqMLYaWfkQaNydxwnN7wcgMaIdMjH-lUkW-pHYg1mvMQ&_nc_ht=scontent-otp1-1 Forumul de Incoming - ediția 7

Participanți

Și-au anunțat participarea în calitate de speakeri oficiali, experți și specialiști ai turismului, printre care: Răzvan Pirjol – Secretar de stat pe probleme de turism, Călin Ile – Președinte

FIHR, Nicolae Demetriade – Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, Simion Giurcă, consultant internațional, fost director al Biroului de promovare a României la Viena (Austria), director al departamentului turistic al ”Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii”, Adrian Voican, președintele Asociației de promovare și dezvoltare turistică (APDT) Prahova și al agenției Bibi Touring, Valentina Saygo, liderul firmei Ask for Tax Free, Marcel Anghel – fost șef al birouui de promovare al României la Beijing (China), Gabriel Burduja (Karpaten Turism), Oancia Marian ( Zig Zag România) etc.

”Dorim

ca și la această ediție să convingem autoritățile și mediul de afaceri din turism să se implice mai consistent, în dezvoltarea incoming-ului. Potențialul României este încă puțin exploatat ca ”marfă” de export. Conform unor evaluări ale specialiștilor România ar putea câștiga din turism circa 20 de miliarde de euro anual, iar aportul la PIB ar putea ajunge la la aproape 20%. Din altă perspectivă mi-aș dori ca Forumul de Incoming, singurul eveniment de acest gen din România, să fie susținut de mai mulți parteneri economici, fapt ce ar marca momentul trecerii de la ambiții personale la lucruri constructive. Știm că e greu, dar noi construim cu răbdare” – a declarat Petre Dordea, directorul general al InfoTravelRomania.

Moderatorul evenimentului este scriitorul și editorul de turism Marian Constantinescu. Vor fi organizate de asemenea concursuri și tombolă cu premii turistice.

 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *