Transylvania Tourism Fair

O nouă ediție „Transylvania Tourism Fair” încheiată cu succes

Timp de 3 zile în perioada 17-19 martie 2017, a avut loc la Braşov cea de-a X-a ediție a celui mai important târg regional de turism –  „Transy­vania Tourism Fair” (TTF). Lansată acum un de­ceniu, această manifestare legată de petrecerea agreabilă a timpului liber, dar şi de intre­ținerea sănătății populației, a crescut de la an la an, devenind acum un brand cunoscut şi recunoscut.

Transylvania Tourism Fair” face parte integrantă din calen­darul activităților de profil, având în ultimii ani ecou şi peste hotare.

Remarcat prin calitatea organizării, Transylvania Tourism Fair a fost premiat în anul 2014 în cadrul evenimentului „Incoming Romania Travel Gala” pentru inovație în turism.

La aceasta a X-a ediție au luat parte tour-operatori cunoscuți atât din țară cât și din străinătate (Bulgaria), agenții detailiste, reprezentanți ai unor cunoscute stațiuni balneare, asociații de dezvoltare și promovare a zonelor turistice, localități agro-turistice, mari complexe hoteliere, com­panii aeriene și presa de specialitate.

De asemenea, a fost remarcată prezența Ministerului de Turism care a promovat destinațiile “mare-munte” dar și compania de transport feroviar – CFR Călători.

Pe parcursul actualei ediții a TTF au avut loc o serie de întalniri ale profesioniştilor din domeniu, dezbateri pe teme de turism, dar și evenimente colaterale la standurile unora dintre expozanti – meşteri popu­lari, activități apreciate de cei peste 2000 de vizita­tori ai târgului. DescoperimRomânia.ro a organizat o tombolă oferind un weekend de două persoane la Vila Nicoleta de la Băile Olănești.

Și anul acesta vizitatorii au putut alege din multitudinea de oferte puse la dispoziție de că­tre expozanți vacanțe de vis în țară şi peste hotare, beneficiind de discount-uri semnificative. Printre cele mai populare destinații se află Bulgaria, Grecia, Croația, Cipru și Turcia. Bineînteles, vizitatorii și-au  îndreptat atenția și spre destinațiile turistice din România precum litoral și stațiuni balneo-turistice.

Ca de fiecare dată, organizatorii au avut ocazia să le mulțumească expozanților pentru participare, la cina festivă organizată sâmbătă seara la Restaurantul Belvedere situat pe Drumul Poienii, restaurant renumit și premiat pentru bucătăria sa.

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *