Targul de Turism al Romaniei

Târgul de Turism – Cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului

Târgul de Turism al României – pentru vizitatori


Sunteți invitați să vizitați ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, între 22-25 februarie 2018, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară 2018 se va desfăsură în noile spații expoziționale – B1 și B2! Având o suprafața totală de 27.000 mp, pavilioanele B1 și B2 sunt locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

La ediția de primăvară din 2017, clasamentul domeniilor de interes evidențiază pe primul loc agențiile de turism și touroperatorii. La ediția de primăvară 2018, 80% dintre firmele expozante sunt agenții de turism și touroperatori, prezente cu oferte atractive pentru vacanțe ideale.

Târgul de Turism al României este locul potrivit pentru a descoperi cele mai frumoase destinații din România și din străinătate. Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO de doua ori pe an, fiecare ediție transformând Centrul Expozițional într-un spațiu al destinațiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din România și din străinătate, lumea fascinanta a turismului se întâlnește sub același acoperiș.

Veți putea alege dintre sutele de oferte prezentate și veți putea participa la evenimentele conexe atractive pe care Romexpo și partenerii săi le-au pregătit pentru această ediție. De asemenea, veți avea ocazia să cunoașteți noi parteneri de afaceri, dar și să fidelizați relațiile existente cu partenerii tradiționali.

Program de vizitare:

22-24 februarie 2018 (joi-sâmbătă): între 10.00-18.00
25 februarie 2018 (duminică): 10.00-16.00

Locatie: Pavilioanele B1 și B2

Cum ajungeți la Romexpo?

  • Cu avionul

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 15 minute distanță de cel mai mare aeroport internațional din România, Henri Coandă și la 5 minute distanță de aeroportul internațional Băneasa.

  • Cu mașina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

  • Cu trenul

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesați www.cfrcalatori.ro

  • Cu transportul public

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 15 minute distanță de stația de metrou Aviatorilor (click aici pentru hartă).

Centrul expozițional ROMEXPO se află la 5 minute distanță de stația de tramvai și autobuz Piața Presei Libere (click aici pentru hartă).

Acces

Bilet intrare : 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Tarif acces parcare : 3 lei/oră

Vezi mai multe pe www.targuldeturism.ro


Imagini din ediţiile anterioare


Foto: www.targuldeturism.roTârgul de Turism al României – pentru expozanți


Ediția de primăvara a Târgului de Turism al României va avea loc în perioada 22-25 februarie 2018, în noile spații expoziționale – B1 și B2! Având o suprafață totală de 27.000 mp, pavilioanele B1 și  B2 sunt locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

Informații utile Pavilion B1 și B2:

– regim înălțime: parter
– suprafața brută: 27.000 mp
– înălțimea sub ferma metalică-grinda zăbrele = 10.56 m
– înălțime totala: 14,17 m
– înălțimea maximă admisă pentru construcție stand: 7 m
– cele două pavilioane B1 și B2 vor fi unite formând un corp comun
– corpul de legătură B3 are la etaj 2 săli de conferința cu capacitate de 75 de persoane fiecare

Sectorizarea ediției de primăvăra 2018 este:

  • Pavilion B1 – Promovare România: promovarea zonelor turistice din România prin intermediul: Ministerului Turismului, Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, etc.
  • Pavilion B2 –  Agenții de turism, touroperatori, participări internaționale, servicii turistice.

Ajuns la cea de-a XXXIX-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinătate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

De asemenea, Târgul de Turism, ediția de primăvără 2018  beneficiază de o campanie atent targetată pentru atragerea de vizitatori specialiști și pentru crearea unui cadru de relaâționare între firmele expozante și clienții sau potențialii clienți.

Vezi mai multe pe www.targuldeturism.ro


DescoperimRomania.ro vă invită și în acest an la Târgul de Turism al României, ediția de primăvara, organizat la Romexpo, în perioada 22-25.02.2018.

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați în standul dedicat partenerilor media, acolo unde o să vă așteptăm cu o mulțime de surprize.Participări ale DescoperimRomania.ro la ediţiile anterioare


Foto: www.DescoperimRomania.ro


 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *