Târgul de Turism al Olteniei, ediția a III-a, 9-11 martie 2018, Craiova

Târgul de Turism al Olteniei, ediția a III-a, 9-11 martie 2018, Craiova

TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDIȚIA a III-a – cel mai mare eveniment dedicate turismului din regiunea  Olteniei se va desfășura în perioada 9-11 martie 2018 la Craiova.


Târgul de Turism al Olteniei ediția a III-a se apropie cu pași repezi. Evenimentul se va desfășura în perioada 9-11 martie 2018 în incinta Centrului Multifuncțional Craiova.

Târgul-de-Turism-al-Olteniei-ediția-a-III-a-9-11-martie-2018-Craiova-2-716x1024 Târgul de Turism al Olteniei, ediția a III-a, 9-11 martie 2018, Craiova

Interesul expozanților  a crescut de la o ediție la alta așa cum ne-au mărturisit organizatorii,  în momentul de față gradul de ocupare a spațiului expozițional dedicat acestui eveniment este de 65%.

Și-au anunțat intenția de a participa un număr de peste 100 de firme expozante și peste 600 de firme vizitatoare din domeniile:  turism, hoteluri și pensiuni, restaurante, baruri și cafenele, firme de catering, companii de transport auto și feroviar, companii aeriene, asociații de turism, companii de asigurări.

Concomitent cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ediția a II-a – expoziţie de echipamente pentru sectoarele HORECA, panificație și cofetarie.

Vizitatorii vor descoperi oferte  early-booking, last minute, pachete turis

tice pentru litoralul românesc dar și pentru străinătate.

Se estimeaza un numar de 7000 de vizitatori, în creștere cu peste 30% față de ediția anterioară.

Noutatea anului 2018 este charter-ul către Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320. Agențiile de turism care vor fi prezente la târg  au anunțat oferte speciale pe perioada târgului pentru aceasta destinație.

Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.

Horeca Expo Oltenia ediția a II-a ce se desfășoara alături de Târgul de Turism se definește ca un eveniment dedicat furnizorilor de echipamente, produse, a

ccesorii şi servicii care sunt folosite  pentru hoteluri, restaurante și baruri.

Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.

Noutatea acestei ediții este includerea unei secțiuni noi dedicate producătorilor din segmentul panificatie, patiserie și cofetărie.

Campania de promovare a evenimentelor va cuprinde: campanii la radio (în cele cinci judeţe ale Olteniei, dar şi judeţele Argeş şi Caraş-Severin), televiziuni locale, ziare, dar şi on-line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newslettere, comunicate de presă, menite să atragă un număr de peste 7.000 de vizitatori.

Un foarte bun instrument de promovare pentru companiile expozante este Catalogul târgului (conţine prezentarea tuturor companiilor expozante în cadrul târgului şi alte companii care doresc să se promoveze în acest catalog). Redactat în format A5, catalogul va fi distribuit în cadrul târgului şi în afara lui. Tirajul va fi de 1.500 de exemplare.

Urmând exemplul ediției anterioare, organizatorii vor pune la dispoziția vizitatorilor în zilele de sâmbătă şi duminică transport tur – retur, gratuit, din cele mai îndepartate zone ale orașului până la locul de desfăşurare a evenimentului.

Intrarea vizitatorilor va fi libera!

Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România – „Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.

Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea și Mehedinți.

Organizator:

PS MULTISERVICES SRL

Succesul unei afaceri este dependent de promovare

 9 – 11 martie 2018

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 16.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Detalii privind organizarea celor două evenimente găsiţi pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

Pagini de facebook: Târgul de Turism al Olteniei şi Horeca EXPO OlteniaDescoperimRomania.ro vă invită și în acest an la Târgul de Turism al Olteniei, ediția a III-a, organizat la Centrul Multifunțional Craiova, în perioada 9-11.03.2018.

Vă așteptăm cu drag să vizitați în standul nostru, acolo unde o să vă așteptăm cu o mulțime de surprize.


Participări ale DescoperimRomania.ro la ediţiile anterioare

Foto: www.DescoperimRomania.ro


 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *