Târgul de Turism Touristica – Ediţia a XV-a – 25-27 noiembrie 2016

În noiembrie ai Black Friday la vacanțe! Plecările turiștilor români în străinătate, în creştere cu 18,9% faţă de anul trecut!Sărbătorile se apropie cu pași repezi, astfel că au rămas mai puțin de două luni până când românii pot alege unde vor petrece sărbătorile de iarnă și implicit trecerea dintre ani!

Un research consistent nu va înlocui în totalitate o ofertă personalizată aleasă în urma unor intercțiuni persoanale precum o vizită în agenția de turism, o discuție telefonică sau constultanță prin e-mail. La Touristica ai ocazia de a te informa, cunoaște, interacționa și rezerva pe loc vacanța dorită într-o singură zi – din trei! Târgul de Turism Touristica se desfășoară parcursul a trei zile, 25-27 Noiembrie, la Cluj-Napoca – Polus Center (VIVO)!

Toamna aceasta, la Touristica ai Black Friday la vacanțe!

Cei care nu au  făcut deja rezervarea pentru cea mai plină de farmec perioadă a anului, încă mai au ocazia în cadrul Touristica, cel mai mare târg de turism din afara capitalei! Mai mult decât atât, pe parcursul celor trei zile de târg vă puteți alege din timp și cu prețuri în exclusivitate, destinația perfectă pentru schi sau vacanța SuperEarly Bird în locații de vis pentru vacanțe memorabile!

Sărbători în ținutul lui Moș Crăciun, un lux accesibil!

Paleta alegerii destinațiilor pentru o vacanța de poveste este una bogată. Astfel că un sejur de 4 nopți în Țara lui Moș Crăciun care include bilet de avion București – Rovaniemi – București, transferul aeroport – hotel-aeroport, cazare 4 nopți la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus și bonus 4 cine festive costă doar 1150 euro/persoană/sejur. O vacanță care cu sigurantă va face deliciul celor mici și îi va bucura deopotrivă și pe cei mari!

Plecările vizitatorilor români în străinătate au fost de 7414,0 mii în prima jumatate a acestui an, în creştere cu 18,9% faţă aceeași perioadă a anului precedent, potrivit INSEE. Pentru a călători în străinătate, românii preferă în principal transportul rutier (69,4%); restul călătoriilor fiind  efectuate cu mijloace de transport aerian (29,9%), pe ultimele locuri în topul preferințelor rămânând transportul feroviar (0,6%) şi naval (0,1%).

Preferințele turiștilor români includ în primul rând Europa, dintre care 2.479.265 de turiști au ales să călătorească pe teritoriul Uniunii Europene, de aici explicându-se alegerea mașinii  ca mijloc de transport în detrimentul avionului. În același timp, observăm interesul crescut al românilor pentru destinații exotice, spre exemplu Asia (166263 turiști).

Una dintre cele mai interesante oferte de Revelion 2017 este localizată în superbele Insule Maldive. Un sejur de 7 nopți la Hotel Plumeri Boutique****, Maldive, în cameră dublă deluxe, este doar 1163 de euro/persoană.

Construit în Vaadu Atoll Thinadhoo, hotelul oferă oaspeților săi posibilități de relaxare pentru toate gusturile, iar comorile sălbatice ale superbelor Insule Maldive așteaptă să fie descoperite. Locația permite accesul la obiectivele turistice importante ale orașului și dispune de zone de plajă privată cu facilități de drumetii și sporturi nautice, pescuit, scufundări.

rgul de Turism Touristica reprezintă cel mai mare targ de turism din Transilvania, se află la cea de-a 15 a ediției și este organizat in două ediții pe an la Polus Center, Cluj-Napoca. Cele mai puternice companii din domeniului precum Christian Tour, Happy Tour, Filadelfia Turism sau Z-Tour vor fi prezente în cadrul evenimentului. Așadar, vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști ai domeniului pentru a-și alege destinația pentru vacanță cu reduceri early booking, tombole și alte surpize!

Clujeni sunt așteptați să descopere ofertele de turism pentru vacanţa de vara atât în România cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament etc.

La târg sunt așteptați peste 60 de expozanți: agenţii de turism, hoteluri și pensiuni, reprezentanţe turistice, companii de transport, publicaţii de profil, asociații turistice sunt pregătiți să va ajute în alegerea vacanței ideale.

Târgul poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00.

Accesul este gratuit!


Caută cazare în categoriile:
Cazare Transilvania, Cazare Cluj Napoca

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *