Targul de Turism Vacanta - Timisoara - DescoperimRomania.ro

Târgul de Turism Vacanța Timișoara aduce destinații noi și prețuri avantajoase

Târgul de Turism Vacanța Timișoara aduce destinații noi și prețuri avantajoase


 Târgul de Turism Vacanța Timișoara se desfășoară în perioada 28 februarie – 01 martie 2020, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și reunește zeci de expozanți care își prezintă ofertele la prețuri reduse cu până la 30% pe toată perioada târgului.

“În acest an, agențiile Cel mai mare târg de turism din vestul țării și-a deschis porțile pentru toți cei care sunt în căutarea următoarei destinații de călătorie.oferă pachete de vacanță pentru timișoreni, pachete cu zbor charter, excursii cu autocarul, cazări individuale și croaziere. Ca în anii trecuți, destinațiile de interes pentru timișoreni și pe care agențiile au pregătit pachete speciale sunt: Turcia, zona Antalya, Grecia – Creta, Skiathos și Rodos, Spania – Costa Brava și Costa Blanca, croaziere în Mediterană și Caraibe, iar pentru litoralul românesc, care este de interes, avem tarife foarte bune. În oferte regăsim stațiunile balneo-climaterice, stațiunile montane și încă se mai vând pachete la ski. De asemenea, în ofertele agențiilor sunt și city-break-urile, precum și circuitele tematice, istorice”, a declarat Raluca Ungureanu, președinte ANAT Regiunea Vest.

Prezentă la deschiderea evenimentului, Lucia Morariu, președintele Eximtur, a trasmis un mesaj celor care au planuri de vacanță în următoarea perioadă. “Nu toate serviciile pe care le pot cumpăra turiștii sunt pachete de servicii de călătorie. Spre exemplu, biletele de avion sunt servicii unice de călătorie, intră pe o altă legislație, iar agentul de turism este un simplu intermediar. În acest caz, numai compania aeriană poate decide să îi restituie banii pe respectivul bilet de avion. Deci este o diferență clară și din punct de vedere al responsabilităților între pachetele de servicii de călătorie și serviciile independente, precum o cazare, un bilet de avion, pentru că acolo decizia aparține furnizorului de servicii, dacă restituie banii sau nu”, a explicat Lucia Morariu.

Noi expozanți la Târgul de Turism Vacanța – Timișoara

Anul acesta își fac simțită prezența la Târgul de Turism Vacanța Timișoara expozanți noi, precum Consiliul Județean Suceava, Primăria Băile Herculane, Primăria Moreni sau Primăria Moldova Nouă.

“S-a deschis un punct de trecere între România și Serbia, între Moldova Nouă și Golubac. Turiștii pot accesa feribotul de la Moldova Nouă, de două ori pe zi. Vă pot spune că locurile sunt minunate, de fiecare dată când avem clienți care doresc un weekend romantic și autentic, le recomandăm Clisura Dunării, unde, dacă știi cui trebuie să te adresezi, poți să faci lucruri deosebite”, a spus Gabriela Petcana, manager general Ultramarin.

Nicoleta Trifan, consilier relații publice Timișoara 2021, a anunțat că întreg calendarul de evenimente pentru anul în care Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană va fi finalizat în luna septembrie și se dorește să poată fi consultat în agențiile de turism: “Acum ne axăm pe târgurile de turism locale, naționale și internaționale, iar în perioada următoare vrem să consolidăm o relație strânsă de colaborare cu agențiile de turism și cu ANAT, în vederea promovării intense a Timișoarei – Capitală Culturală Europeană. Calendarul de evenimente pentru 2021 este programat să fie finalizat în luna septembrie a acestui an”.

Pe întreaga perioadă a târgului, vizitatorii pot achiziționa pachete de vacanță cu până la 30% mai ieftine. Participanții sunt invitați să se informeze la standurile expozanților și să discute cu ghizii și consultanții de turism. De asemenea, se pot înscrie la tombole pregătite de expozanți, în urma cărora vor putea câștiga excursii în țară și străinătate.

Târgul este deschis vineri, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, în parteneriat cu agenția de publicitate Atu Advertising.

Galerie Foto:

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *