Disponibilitate

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Konfort - Cameră dublă twin

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:

  În cursul săptămânii

  În weekend

  Preț single

  12.09.2016 – 12.09.2017

  120 lei/noapte

  130 lei/noapte

  90 lei/noapte

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Pensiunea Konfort - Cameră dublă matrimonială

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Frigider în cameră, Încălzire centrală, Internet, Minibar, Uscător de păr

  Tarifele variază în funcţie de perioadă astfel:

  În cursul săptămânii

  În weekend

  Preț single

  12.09.2016 – 12.09.2017

  120 lei/noapte

  130 lei/noapte

  90 lei/noapte

Informații generale

Pensiunea Konfort din Băile Felix – Crișana.

Pensiunea Konfort din Băile Felix vă așteaptă într-un cadru intim și relaxant în una dintre cele mai reprezentative stațiuni balneoclimaterice atât din România cât și din Europa. Cu o tradiție de peste 3 secole, stațiunea Băile Felix îmbină modernul cu autenticul dar și cu tratamentele curative unice în țara noastră.

Pensiunea Konfort din Băile Felix vă așteptă să petreceți un concediu minunat aproape de natură în aer proaspăt, oferind condiții de cazare la standarde moderne. Cu o capacitate de 24 de persoane în 10 camere duble matrimoniale și două camere duble twin, Pensiunea Konfort din Băile Felix este locul ideal pentru un concediu cu familia sau o escapadă impreună cu grupul de prieteni.

În cadrul Pensiunii Konfort cazarea cu copii mici este acceptată, aceștia putându-se juca liniștiți în curtea pensiunii la locul de joacă special amenajat pentru ei. Totodată, parcarea este gratuită, iar pentru cei ce își doresc să petreacă un concediu în Băile Felix cu prietenul necuvantător aceștia sunt acceptați la Pensiunea Konfort cu mare drag.

Toate camerele beneficiază de condiții moderne de cazare, un cadru intim și ambiental special creat pentru a vă simți minunat pe parcursul șederii dumneavoastră la Pensiunea Konfort din Băile Felix. Toate camerele beneficiaza de baie proprie cu duș, acces gratuit la internet Wi-Fi, toate camerele matrimoniale au balcon de unde puteți admira priveliștea spectaculoasă din jurul pemsiunii, aer condiționat pentru un confort sporit în zilele toride de vară, uscător de păr, produse gratuite pentru igienă, dar și un birou pentru ca dumneavoastră să vă simțiți ca acasă.

În cadrul întregii unități de cazare accesul la internet este gratuit, accesul la terasă și la foișor de asemenea, iar micul-dejun bogat este opțional. Puteți servii gustări calde, mezeluri, brânzeturi, fructe și legume, dar și băuturi calde precum ceaiul sau nelipsita cafea.

De la Pensiunea Konfort din Băile Felix până la ștrandurile din stațiune urmați un drum scurt de numai 10-15 minute, înconjurați de natură, iar daca alegeți să vă folosiți autovehiculul personal, in doar 5 minute ajungeți la faimoasele ștranduri cu ape geotermale.

Alegând un concediul în Băile Felix alegeți relaxare, tratament și reînviere. Stațiunea oferă o gamă largă activități pentru petrecerea timpului liber precum: plimbări la Lacul cu nuferi termali și lotuși ce oferă un spectacol de culoare și natură, plimbări de promenadă în parcurile din stațiune, posibilități de tratament la una din bazele de tratament ale stațiunii dar și două aqua-parcuri.

Vă invităm cu drag să descoperiți sau sa redescoperiți stațiunea Băile Felix și Pensiunea Konfort din Băile Felix.   


Caută cazare în categoriile:
Cazare Crișana, Cazare Băile Felix, Cazare Pensiuni

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

12:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepţie. Este necesară plata unui avans.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă cazarea cu copii mici. Se acceptă paturi suplimentare.

Animale de companie

Se acceptă cazarea cu animale mici de companie.

Facilităţi

 • Sezlonguri
 • Livadă
 • Bar
 • Echitaţie
 • Foişor
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Internet
 • Living
 • Masaj
 • Parcare
 • Sală de conferinţe
 • Sală de mese
 • Seif
 • Serviciu în cameră
 • Terasă
 • Transport auto
 • WiFi

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Crişana

Crişana

Crișana esta regiunea din partea de vest a ţării situată între râurile Mureș, Someș, Tisa și culmile Munților Apuseni.
Principalele unităţi de relief din Crișana sunt Câmpia Aradului, Câmpia de Vest, Dealurile de Vest, Munții Plopișului, Munții Pădurea Craiului, Munții Bihor, Munții Zarandului și Munții Codru-Moma.
Principalele râuri care traversează regiunea sunt: Crișul Alb, Crișul Negru, Crișul Repede, Barcău şi Mureș.
Crişana se evidenţiază prin bogăţia apelor termale fiind una dintre cele mai importante zone balneo-climaterice din ţară. Cea mai renumită staţiune este Băile Felix, ce datează din anul 1711 și s-a modernizat o dată cu trecerea timpului şi astăzi este perla staţiunilor balneo-climaterice din această parte a ţării. O altă staţiune importantă din această categorie este Băile 1 Mai recunoscută pentru importanţa apelor termale şi a nămolului sapropelic.
Obiectivele turistice antropice le găsim cu preponderenţă în Oradea, cel mai mare centru cultural şi urban al zonei.
În Oradea avem Catedrala Adormirea Maicii Domnului, cunoscută cu numele „Biserica cu Lună” datorită mecanismului său unic aflat în turla bisericii care susţine şi pune în miscare o sferă cu un diametru de 3 m. Această sferă se deplasează dupa mişcarea de rotaţie a Lunii în jurul Pământului şi arată, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Alte cladiri impresionante sunt Biserica Evanghelică, Teatrul, Palatul Vulturul Negru, Cafeneaua Royal, Bazarul, Primaria şi altele.
Cetatea Oradea construită în stil renascentist-baroc se impune prin stilul arhitectural original şi prin istoria sa de aproximativ 1000 de ani.
Al doilea centru cultural ca importanţă al zonei este Aradul, un oraş încărcat cu clădiri istorice care impresionează prin frumuseşea arhitecturii lor, dintre acestea amintim: Primăria (Palatul Administrativ), Biblioteca judeţeană, Teatrul de stat, Palatul cultural, casa cu lacăt, turnul cu apă, Biserica Roşie, tribunalul, etc
Ruinele cetăţii medievale Soimuş din judeţul Arad se află în apropierea oraşului Lipova şi vehează câmpia de pe culmea dealului.
Mănăstiri şi biserici deosebite întâlnim pe tot întinsul Crişanei, care de care mai frumoasă şi cu o istorie mai zbuciumată.
Crişana este locul unde se îmbină perfect turismul cultural cu cel de relaxare.


Obiective turistice

Băile Felix – stațiune balneo-climaterică, printre cele mai renumite, situată la 8 km sud de Oradea, în Câmpia Crișurilor, la o altitudine de 140 m. Stațiunea Băile Felix dispune de o bogată bază de tratament formată din instalații pentru băi la cadă, împachetări calde cu nămol și parafină, bazine cu apă minerală termală, aparatură pentru kineoterapie, hidroterapie, piscine cu apă termală acoperite și în aer liber, săli pentru gimnastică medicală,cabinete medicale. Aici se pot vizita și lacurile cu nuferi și lotuși, lacuri populate cu broaște țestoase si pești exotici.

Mănăstirea Sfintei Cruci a luat ființă în anul 1992, amplasată la doi km distanță de orașul Oradea, într-un loc unde înainte de această dată nu exista nicio așezare, în scurt timp s-a ridicat un adevarat complex monahal.

Stațiunea Băile 1 Mai este situată în județul Bihor, la numai 2 km de Băile Felix și 4 km de Oradea. Cunoscută de-a lungul timpului și sub numele de Băile Episcopiei (sec. XV-XVII), stațiunea s-a făcut remarcată mai ales datorită apelor minerale și a nămolului sapropelic extras din lacul aflat în localitate, utilizate în tratarea unor afecțiuni reumatismale, afecțiuni ale sistemului nervos central și periferic și afecțiuni ginecologice.

Rezervația Naturală "Pârâul Peța" din Băile 1 Mai, adaposteste 3 specii naturale protejate: Nymphaea Lotus Thermalis ’ (varietate unică în Europa, relicvă a erei terțiare), peștele „Roșioara lui Racoviță” (specie endemică, denumită după naturalistul român Emil Racoviță) și melcul Melanopsis Parreyssi (supraviețuitor al erei glaciare).
Citește mai mult