Disponibilitate

Din păcate, în prezent nu este posibilă rezervarea acestei locuințe pe site-ul nostru. Dar puteți găsi multe alte locuri de cazare în apropiere - chiar aici

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cionca - Suită

  + info suplimentare
  Max: person person person person

  Facilităţi în cameră: Baie în cameră, Internet wireless, Telefon

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cionca - Cameră triplă

  + info suplimentare
  Max: person person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Internet wireless, Telefon

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cionca - Cameră dublă superioară

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Internet wireless, Telefon

 • cazare romania

  Imagini cu titlu de prezentare

  Vila Cionca - Cameră dublă

  + info suplimentare
  Max: person person

  Facilităţi în cameră: Aer condiţionat, Baie în cameră, Balcon, Internet wireless, Telefon

Informații generale

Vila Cionca din Gilău – Transilvania.

Pensiunea Vila Cionca este situată în comuna Gilău, la doar 14 km de municipiul Cluj-Napoca. Aşezată într-un cadru natural superb, înconjurată de păduri, aproape de un curs de apă lângă terasamentul din spate, pensiunea VILA CIONCA vă poate oferi momente unice de relaxare, odihnă şi divertisment.

Pensiunea VILA CIONCA vă oferă:
– Spaţii de cazare: 15 camere spaţioase şi confortabile pentru o relaxare optimă;
– Bucătărie de calitate cu meniuri alese şi specialităţi;
– Vila cionca dispune de a 2 bucatarie utilitata la dispozitia clientului;
– Posibilitatea de a organiza conferinţe într-un mediu plăcut;
– Organizarea programului turistic pentru grupuri;
– Acces internet wireless;
– Parcarea împrejmuită cu gard si supravegheta video ;
– Posibilitatea de a organiza diferite activităţi în grădină.

 

Prin măiestria bucătarilor noştri, orice cină la VILA CIONCA esteun adevărat deliciu.
Indiferent dacă sunteţi în căutarea unui loc retras pentru o masă liniştită sau căutaţi un restaurant potrivit pentru o masă de protocol vă vom sta întotdeuna la dispoziţie.

Grădina este spaţioasă, amenajată cu grătar, loc pentru plajă sau activităţi sportive.
Vă stă la dispoziţie pentru o multitudine de activităţi în aer liber.


Caută cazare în categoriile:
Cazare Trasnilvania, Cazare Gilău, Cazare Vile

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Dacă ți-a plăcut oferta de cazare trimite-o și prietenilor tăi!

Ora de sosire

14:00

Ora de plecare

11:00

Rezervări/Plată

Plata se face la recepție.
Este necesară plata unui avans.
Se acceptă plata cu cardul.

Copii și paturi suplimentare

Se acceptă paturi suplimentare.
Se acceptă cazarea cu copii mici.

Animale de companie

Nu se acceptă cazarea cu animale de companie.

Facilităţi

 • Garderobă/dulap
 • Sală de petreceri
 • Articole de toaletă
 • Copiator
 • Baie cu cadă
 • Aer condiţionat
 • Bar
 • Duş
 • Fax
 • Grădină/Curte
 • Grătar/Barbeque
 • Încălzire centrală
 • Internet wireless
 • Living
 • Masă de ping-pong
 • Parcare
 • Restaurant
 • Sală de conferinţe
 • Seif
 • Spălătorie
 • Televizor
 • Terasă

Parcare

Parcarea este gratuită.

Momentan nu sunt recenzii.

Transilvania

Transilvania

Transilvania,  zonă denumită şi Ardeal, este regiunea istorică şi geografică situată în interiorul arcului carpatic asemenea unei cetăţi apărată de Carpaţii la N şi N-E, în partea de sud strajuiesc Carpaţii Meridionali, iar la vest este imprejmuită de Carpaţii Occidentali.

Transilvania uimeşte prin complexitatea şi varietatea obiectivelor turistice.

Formată din 10 judeţe: Cluj, Braşov, Sibiu, Mureş, Bistriţa-Năsăud, Alba, Hunedoara, Sălaj, Covasna şi Harghita Transilvania ne aşteaptă cu surprize în fiecare colţişor.

Având atât de multe locuri frumoase găsim aici localităţi unice, urme ale istoriei noastre lăsate în cetăţi,  castele, castre, biserici, drumuri romane, pieţe, clădiri care pastrează intactă arhitectura vremurilor de mult apuse construite de iluştri arhitecţi.

Principalele oraşe ale regiunii sunt: Deva în care găsim Cetatea Devei;  Hunedoara, importanţa turistică a acestui oraş este dată în primul rând de Castelul Huniazilor; Sibiul cucereşte de la primul pas făcut în centrul istoric, aici Turnul Sfatului asigură o frumoasă priveliste de ansamblu asupra oraşului. Braşovul abundă şi el de monumente deosebite, dar dintre toate cel mai cunoscut este Biserica Neagră. În Sfântul Gheorghe avem cetatea cu acelaşi nume. În Miercurea Ciuc putem vizita Cetatea Miko, clădirea Vigado.

În Alba Iulia te aşteaptă Cetatea Alba Carolina restaurată şi cu aer medieval este o adevărată lecţie vie de istorie. Cluj-Napoca domneşte în centrul Ardealului încărcat de istorie şi în acelaşi timp de modernism, dintre mulţimile de atracţii amintesc Palatul Szeky şi renumita Grădină Botanică “Alexandru Borza”.

În Targu Mureş una dintre cele mai frumoase clădiri este Palatul Administrativ. Bistriţa prin Turnul Dogarilor ne întâmpină cu o parte din sistemul ei de fortificaţie foarte bine conservat. Primaria din Zalău, construcţie în stil neobaroc este una din cele mai frumoase clădiri din acest colţ al Ardealului.

Datorită aşezări în interiorul arcului carpatic Transilvania străluceşte şi prin minunile pe care natura le-a zămislit aici atât la contactul cu muntele cât şi în interiorul podişului.


Obiective turistice

Edificiu de secol XVI, cunoscut inițial sub numele de Biserica Sfânta Maria, Biserica Neagră este cel mai reprezentativ monument de arhitectură gotică din Romania. Biserica a fost incendiată anterior anului 1384, iar reconstrucția sa a durat pana în 1477. O inscripție descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410. Planul utilizat de către arhitecți a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înalțime, înscriindu-se în tipul de biserică-hală preferate în secolele XV-XVI în spațiul german, de unde proveneau de altfel unii dintre arhitecți și meșteri.

Castelul Hunedoarei, numit și Castelul Corvinilor, al Corvineștilor sau al Huniazilor, este cetatea medievală a Hunedoarei. Acest monument arhitectural ce dateaza din secolul al XIV-lea este reprezentativ pentru arta feudala gotica din Europa si a fost construit pe locul unui vechi castru roman.

Monument istoric al orașului Alba-Iulia, catedrala ortodoxă, cunoscută și sub numele de Catedrala Reîntregirii, este un simbol al unității noastre naționale realizată prin actul din 1918. Aceasta a fost construită în anii 1921-1922, în partea de vest a cetății Alba-Iulia, străvechiul Apulum Roman sau Balgradul evului mediu, fiind concepută ca o continuare a așezământului mitropolitan bălgrădean demolat în 1713-1714 de habsburgi.

Întinsă pe o suprafață de aproape 14 hectare, în partea sudică a Clujului, grădina botanică, organizată după Unirea Transilvaniei cu România, în anii activității de așezare pe temeiuri solide a universității clujene, a reușit să se dezvolte în timp atât ca și un obiectiv turistic clujean cât și ca important spațiu didactic și științific din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Salina Turda este înscrisă pe lista monumentelor istorice din județul Cluj, elaborată de Ministerul Culturii și Patrimoniului Național din România în anul 2010.
Citește mai mult