Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui Târgul de turism al Olteniei

Se anunță o ediție spectaculoasă, cu reduceri, multe noutăți și surprize!


Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului  din regiunea  Olteniei- Târgul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri.

Targul-de-Turism-al-Olteniei-DescoperimRomania.ro-1-300x122 Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui Târgul de turism al Olteniei

Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătoriepentru 2020

Agentiile de turism  prezente  la targ  te asteapta sa-ti  contureze vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si  cazări în toată lumea!

 

Zboruri charter din Craiova spre Antalya

Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a Turciei, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și Targul-de-Turism-al-Olteniei-DescoperimRomania.ro-1-300x200 Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui Târgul de turism al Oltenieipentru o escapadă cu prietenii. În fiecare săptămână  (luni, joi și vineri), trei companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya.

Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii  şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.

Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia),  cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!

Targul-de-Turism-al-Olteniei-DescoperimRomania.ro-2-300x200 Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui Târgul de turism al Olteniei

Vă invităm să descoperiti un hoteluri de lux,  cu o serie completă de facilități și servicii ce îți vor depăși așteptările de fiecare dată!

Meșterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiți prin toate colțurile țării aduc mai aproape de oamenii de astăzi bucuria și emoțiia tradițiilor românești.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locatii hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinatii.

Furnizori de echipamente și cooking show-uriTargul-de-Turism-al-Olteniei-DescoperimRomania.ro-3-300x225 Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui Târgul de turism al Olteniei

Târgul de Turism al Olteniei se va desfășura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu însoțite de pairing-uri oferite de somelierul Sergiu Nedelea.

Produse bio și amintiri personalizate

De la târg nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale fără conservanți, miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale.

Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020

Parteneri ai evenimentului:

Selgros România

Golden Brau

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile  (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită!

Program Târg:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 18.00.

Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *