Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României - 16-19 februarie 2017

DescoperimRomania.ro vă invită la Târgul de Turism al României găzduit de Romexpo

DescoperimRomania.ro vă invită la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României găzduit de Romexpo, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului!

DescoperimRomania.ro vă așteaptă la standul 26A amenajat în Pavilionul C4 – C5   pentru a vă povesti despre frumusețile României începând din Cazanele Dunării trecând prin Banat, apoi mergând spre Maramureș prin Transilvania coborând spre malul mării și poposind în Delta Dunării. În drumul nostru vizităm Bucureștiul pentru a descoperi cea mai mare clădire din Europa și alte frumuseți arhitecturale unice. Ne vom opri, pentru un binemeritat popas, la Băile Olănești unde, vom vorbi despre relaxare și sănătate.

Veți descoperi alături de noi cascade impresionante, izvoare tămăduitoare, munți falnici, biserici, mănăstiri și cetăți dacice, tradiții și obiceiuri, natură și cultură românească!

Vă aducem cele mai bune oferte de cazare din România la pensiuni și hoteluri cu gazde frumoase, dedicate și implicate.

Pensiuni și hoteluri pentru care calitatea este cuvântul ce le caracterizează astfel încât dumneavoastră să aveți parte de un concediu reușit acasă la noi în România!

Vă așteptăm să descoperiți România în concediul din acest an alături de DescoperimRomania.ro – Idei de călătorie și oferte de cazare în România.

Toate acestea le găsiți și în Catalogul ”Turism Românesc de Excelență” prezent la standul nostru.

DescoperimRomania.ro este partener media al evenimentului și ne puteți urmări online pe pagina noastră de facebook.

 

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *