Targul de Turism Expovacanta - editia XII - DescoperimRomania.ro

Târgul de Turism ExpoVacanța, ediţia a XII-a

Târgul de Turism ExpoVacanța, ediţia a XII-a


Noua Hartă Turistică a judeţului Prahova a fost lansată la Târgul de Turism al României

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a pus in circulatie în premiera, la Târgul de Turism încheiat duminică, 24 februarie, cea mai nouă hartă turistică a judeţului Prahova. Realizată în parteneriat cu specialişti de la Facultatea de Geografie, Universitatea Bucureşti, harta a generat un puternic interes printre turiştii prezenţi la Romexpo.

Fata de ediţia veche, epuizată de mult timp, noua publicaţie reprezintă un important salt calitativ, fiind realizată într-un format mai mare (A1) şi utilizând softuri profesioniste de cartografiere digitală. Asociaţia a răspuns astfel unei nevoi acute semnalata atât de turişti cât şi de specialişti. A fost tipărit un prim lot de 10.000 de exemplare care va fi distribuit gratuit în Centrele de Informare Turistică din judeţ.
“Harta Turistică a judeţului este o realizare pentru noi, atât datorită cererii mari venite din piaţă, cât şi datorită calităţii deosebite pe care am obţinut-o prin colaborarea cu specialiştii de la Universitatea Bucureşti. Este o lucrare de amploare la care s-a lucrat în parteneriat mai bine de un an. Suntem încântaţi de reacţia foarte favorabilă primită de la turişti şi de la specialişti. În scurt timp va fi disponibilă şi o variantă online a acestei hărţi pe site-ul de destinaţie www.visitprahova.ro” A declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Un nou eveniment dedicat turismului prahovean

Judeţul Prahova a fost una din cele mai populare destinaţii de la această ediţie a Târgului de Turism al României, turiştii fiind interesaţi mai ales de ofertele de Paşti, 1 mai, cât şi de vacante de sanatate şi informaţii generale despre diferitele forme de turism ce se pot practica în Prahova.

“Harta este o apariţie extrem de necesară şi salutară pentru turismul prahovean. Acoperă o nevoie foarte pregnantă pentru turiştii care ne vizitează, punând în valoare toate zonele şi toate atracţiile turistice ale judeţului Prahova” a spus Paul Popa, Director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sinaia. În perioada imediat următoare Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova se pregăteşte pentru Târgul de Turism ExpoVacanta, ediţia a XII-a, pe care îl organizează la Ploieşti Shopping City în perioada 15-17 martie 2019. Acest târg va oferi posibilitatea turiştilor vizitatori să îşi aleagă vacanţă ideală cu reduceri de până la 30% disponibile numai pe perioada târgului. Încă mai sunt locuri disponibile pentru agenţiile de turism, hotelierii şi destinaţiile de vacanţă interesate să se promoveze la Ploieşti.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înfiinţat în 2008, la iniţiativa ANAT, având ca membri, agenţii de turism, hoteluri, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești, Consiliul Judeţean Prahova, Primăria Municipiului Câmpina, Primăria Orașului Breaza, Hotel Internaţional Sinaia, Hotel Mara Sinaia, Vila Camelia Sinaia, Centrul Medical SanConfind, Pensiunea Bonsai Bușteni, Hotel New Montana Sinaia,
Hotel Marea Neagră Sinaia, Căsuța cu Flori Lipănești, Primăria Municipiului Ploiești, Primăria Poiana-Câmpina.

 Contact media – Oana Constantinescu | office@asociatiaturismprahova.ro | 0742.216.727

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *