Vintest – Iubesc Vinul Românesc

Vintest – Iubesc Vinul Românesc

Salonul de Vinuri VINTEST: VIN LA EXPO!

În perioada 07 – 09 decembrie 2018 VINTEST și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” vă invită la a VIII-a ediție a Salonului de Vinuri ”Vintest”.

Ediție specială în cinstea Centenarului

Ediția din acest an aduce în premieră toate regiunVintest-Iubesc-Vinul-Romanesc-DescoperimRomania-3-300x168 Vintest - Iubesc Vinul Românesciile viniviticole ale României pentru a realiza Unirea simbolică a tuturor vinurilor de marcă aparținând producătorilor români.

Sub semnul #IubescVinulRomânesc

Campania Iubesc Vinul Românesc a început acum 5 ani și se bucură de un real succes. Acum, în anul Centenarului, alături de Iubesc Vinul Românesc, VINTEST invită toți producătorii români să-și personalizeze produsele favorite din portofoliu astfel încât, împreună să scrie povestea celor 100 de vinuri pentru 100 de ani.

Expozanți din toate regiunile viniviticole ale României se vor întâlni și-și vor expune cele mai bune vinuri publicului larg timp de 3 zile la Salonul de Vinuri VINTEST.Vintest-Iubesc-Vinul-Romanesc-DescoperimRomania-2-300x200 Vintest - Iubesc Vinul Românesc

Printre cei mai importanți expozanți de la VINTEST 2018 trebuie să amintim Crama Hemeziu, cramă despre care se spune că vinurile sale aduc particule de poveste. De pe dealurile însorite ale Silagiului trebuie să le spuneți bun-venit celor de la Crama Dealul Mare alături de cei mai cunoscuți producători de vinuri spumante, Podgoriile Silvaniei. Cu siguranță nu trebuie să îi ratați nici pe cei de la Vinex Murfatral și Domeniile Urlați. Nelipsiți de la orice eveniment dedicat vinului românesc, la VINTEST îi veâi întâlni si pe cei de la Cotnari, alături de vinurile cu tradiție. Ne vor încânta simțurie și papilele Budureasca și 1000 de chipuri Wine Bar. Comuna Prundeni va participa activ în promovarea Drumului Vinului Vâlcean!

O altă surpriza a ediției VINTEST 2018 este tombola în cadrul căreia puteți câștiga un weekend de relaxare la Valea cu Pești sau Afrodita Resort and Spa.

Fiind unul dintre cele mai importante evenimente dedicate vinului și turismului vitivinicol, VINTEST aduce laolaltă crame, oenologi, somelieri dar și pasionați de vinuri.

Vă invităm să luați parte la cel mai frumos eveniment dedicat vinului și turismului vitivinicol la Salonul de Vinuri VINTEST.


Caută cazare în categoria: Cazare București și împrejurimiCazare București

Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: Natura, Obiective turistice, Evenimente


Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *