Targul de Tursim Vacanta din Constanta

Târgul de Turism VACANŢA Constanţa 2016 – 25 – 27 noiembrie 2016

2016_11_20-Afis-A3_final Târgul de Turism VACANŢA Constanţa 2016 - 25 – 27 noiembrie 2016

Târgul de Turism VACANŢA Constanţa 2016

editia a IX-a

25 – 27 noiembrie 2016

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), organizează, în perioada 25 – 27 noiembrie 2016, ediția a IX-a a Târgului de Turism „VACANȚA” Constanța,  cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.

Târgul se desfășoară la centru comercial VIVO! Constanța (fostul Maritimo Shopping Center), pe o suprafață de 164 mp  și reunește 23 de standuri, în care sunt prezente peste 30 de expozanți.

Suntem preocupaţi, permanent, să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România şi Bulgaria, prezentarea de noi destinaţii turistice din România, de complexuri hoteliere de top, centre SPA, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport, etc.

În cadrul celei de-a IX-a ediţii a Târgului de Turism “Vacanţa” Constanţa 2016, constănțenii vor avea parte de oferte special, disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip Black Friday, First Booking și Early Booking pentru vacanța de iarnă și, nu în ultimul rând, pentru vacanţa de vară 2017. De asemenea, duminică, ora 19:00 va avea loc TOMBOLA evenimentului la care vor putea participa toți vizitatorii târgului de turism.

Premiile oferite sunt:

Turkish Airlines – oferă 1 bilet de avion dus – întors pe ruta Constanţa – Istanbul, clasa: Economic.
Blue Air oferă un bilet de avion dus întors către orice destinaţie operată de Blue Air din Constanţa
Pamporovo – Mechi Chal oferă două nopți de cazare în Hotelul Perelik 3*, masă all – inclusive, 2 ski-pass-uri valabile în zonele Pamporovo – Mechi Chal, shuttle gratuit de la hotel în zona de ski.
Asociația Descoperă STRAJA – Pensiunea Daiana – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.
Asociația Descoperă STRAJA – Vila Alpin – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.
Asociația Descoperă STRAJA – Cabana Edelweiss – oferă 2 nopţi cazare, cameră dublă, mic dejun inclus.
Expolitoral Turism – oferă 3 nopţi cazare cu mic dejun (1 loc în dublă) la Hotel MERCURE BOLOGNA CENTRO 4* – Italia, în perioada 03 – 06.03.2017. “Program special de 8 Martie pentru Doamne şi Domnişoare”
Anahotels – Hotel Europa – Eforie Nord oferă un pachet spa „Adio Stress”, ce include: hidromasaj cu uleiuri esențiale, shiro-dhara 30’, stress relief massage 30’, acces SPA (pișcină interioară cu apă sărată din lacul Techirghiol, saună umedă și saună uscată, jacuzzi).
Sunny Castle **** – Bulgaria – oferă în luna iunie 2017 un weekend (vineri – sâmbătă) cu masă allinclusive pentru 2 persoane.
Complex „Izvora *** ” – Bulgaria – oferă în luna septembrie 2017 un weekend (vineri – sâmbătă) cu masă allinclusive pentru 2 persoane.
Fit Express Constanţa oferă 2 abonamente Small 2, abonamente ce constă în 2 şedinte de electrostimulare activă cu noul aparat wireless Xbody.
Regulamentul tombolei îl găsiţi pe: www.ccina.ro

Târgul va avea următoarea structură:

unități de cazare: 8

agenţii de turism: 4

asociații de dezvoltare și promovare a turismului/ centre de promovare: 11

companii transport: 3

participare internațională: 3

Programul târgului:

Program de vizitare:  zilnic de la 10:00 – 22:00

Vineri 25 noiembrie 2016

Ora 12:00 – Deschiderea oficială a Târgului de Turism VACANŢA Constanța

Duminică 22 noiembrie 2015

Ora 19:00 – Tombola Târgului de Turism “VACANŢA” Constanța

De asemenea, vă invităm să accesați și pagina de facebook a târgului, unde veți găsi mai multe  informații despre eveniment www.facebook.com/targulvacantaconstanta .


Caută cazare în categoriile:
Cazare Litoralul Mării Negre, Cazare Constanţa

Caută idei de călătorie în categoriile:
Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Personalități, Evenimente, Trasee turistice

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *