Direct de la aeroport cu Direct-Aeroport.ro - DescoperimRomania.ro

Direct de la aeroport cu Direct-Aeroport.ro

Direct de la aeroport cu Direct-Aeroport.ro

În săptămâna ce tocmai a trecut ne-am făcut bagajele și am fugit repede spre Litoralul Mării Negre. Pentru că de multe ori am ales să #DescoperimRomania din mașină, de data aceasta, fiind la mare depărtare de mare am ales avionul.

Bagaje, planuri, bilete, pălăria și aparatul foto. Toate erau pregătite mai puțin drumul de la București la Constanța.

Ce să facem, cum ajungem?

Ne-am adus aminte rapid de prietenii noștri de la Direct-Aeroport.ro pe care i-am cunoscut la Transylvania Tourism Fair de la Brașov. Ne-a plăcut tare mult de ei așa că am decis să le căutăm repede-repejor site-ul căci nu mai aveam foarte mult timp și marea ne aștepta.

La un simplu search transfer aeroport i-am găsit și nu mare ne-am fost mirarea ce casă frumoasă au în online. O poți vedea și tu aici 🙂

 E simplu, te scutește de multă bătaie de cap și în plus de asta, poți plăti online, direct pe site.

Prima dată îți alegi locul de plecare și de sosirie, în cazul nostru,  Aeroportul Otopeni și sosire la Constanța. Apoi, ziua transferului, moment în care ți se afișează toate cursele disponibile. Ce este foarte important și trebuie să vă spunem și vouă este faptul că toate cursele celor de la Direct-Aeroport.ro sunt corelate cu zborurile de pe Aeroportul Otopeni deci nu trebuie să îți faci griji că vei zăbovi prea mult în aeroport.

Ne-am făcut rezervare și am achiziționat biletele în doar 2 minute, este cronometrat să știți, ne-am uitat la ceas. Simplu, la îndemâna oricui și foarte rapid. Oferta a fost foarte avantajoasă așa că am achiziționat și biletele de retur în aceeași zi. Poți face și tu asta, este mai comod și foarte avantajos.

Evadarea spre vacanță

Și, ziua cea mare a sosit! Dis-de-dimineată, când sorele abia își arăta primele raze plecam spre Aeroportul Internațional Traian Vuia pregătiți de vacanță. Am aterizat în București cu 40 de minute înainte de întâlnirea cu Direct-Aeroport.ro deci timpul a fost suficient să ne preluam bagajele și să ieșim din terminal.

Afară ne-a așteptat un domn tare drăguț, elegant cu un aer profesionist, credeam că s-a citit pe fața noastră că ne va duce la mare, căci imediat ne-a preluat și ne-a însoțit până la masina ce ne ducea spre plajă, apă, nisip și turism românesc.

Un microbuz alb, cu motive tradiționale, exact pe gustul nostru ne aștepta în parcare. Nu știm să spunem ce ne-a plăcut mai mult dar, am apreciat în mod deosebit profesionalismul, seriozitatea, punctualitatea și curățenia. Drumul a fost rapid, dacă la 10 eram în București la ora 15 deja mergem spre plajă. Siguranța și confortul și-au făcut și ele prezența pe toată durata transferului, soferul nostru având grijă să nu ne tulbure liniștea.

Vacanța a trecut cum nu se putea mai repede și iată-ne din nou la punctul de îmbarcare din Constanța. Suntem puțin triști că a trecut așa repede dar totodată fericiți că ne-am bucurat de câteva zile pe Litoralul Mării Negre. La ora stabilită transferul Direct-Aeroport.ro de la Constanța la București apare la punctul de îmbarcare. Domnul Andrei ne preia bagajele și ne poftește de data aceasta într-o mașină elegantă. Trebuie să menționăm că toate autovehiculele din flota Direct-Aeroport.ro beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi, aer-condiționat și sisteme de supraveghere audio-video.

Profesionalism și siguranță

Am ajuns la București în timp record dar în siguranță sporită și confort.   Le mulțumim celor de la Direct-Aeroport.ro că ne-au oferit ocazia să încercăm serviciile lor și vă invităm și pe voi să vă rezervați transferul de la și la aeroport cu Direct-Aeroport.ro. Sunt serioși, profesioniști, punctuali, oferă un confort sporit și servicii de calitate la un preț avantajos.

Imagini: Claudiu Vatau


Caută și alte idei de călătorie și oferte de cazare în România


Caută cazare în categoria:  Cazare Litoralul Mării NegreCazare București, Cazare Brașov, Cazare Delta Dunarii

Citeşte şi alte articole asemănătoare despre: Natura, Obiective turistice, Tradiții și obiceiuri, Trasee turistice, Evenimente, Personalități

Citește și …


IMG_2300 Direct de la aeroport cu Direct-Aeroport.ro

O nouă ediție „Transylvania Tourism Fair” încheiată cu succes

Timp de 3 zile în perioada 17-19 martie 2017, a avut loc la Braşov cea de-a X-a ediție a celui mai important târg regional de turism –  „Transy­vania Tourism Fair” (TTF). Lansată acum un de­ceniu, această manifestare legată de petrecerea agreabilă a timpului liber, dar şi de intre­ținerea sănătății populației, a crescut de la an […]

0 comments
badea-cartan-1 Direct de la aeroport cu Direct-Aeroport.ro

Badea Cârţan – promotorul slovei româneşti

Badea Cârţan – promotorul slovei româneşti Gheorghe Cârţan, cunoscut sub numele de Badea Cârţan, s-a  născut în Cârţişoara din judeţul Sibiu în anul 1849, într-o familie simplă de ciobani. Badea Cârţan a fost unul dintre cei mai mari promotori ai cărţii româneşti. Deşi nu a fost niciodată la şcoală, acesta descoperă în anii tinereţii cartea, scrisul şi cititul în […]

0 comments
Litoral-2 Direct de la aeroport cu Direct-Aeroport.ro

Litoralul românesc – perla turismului nostru

Hai la plajă pe litoralul românesc! Litoralul românesc este una dintre principalele atracții turistice ale țării noastre. România este înzestrată, din punct geografic și turistic, cu toate formele de relief, dar și cu ieșire la mare, astfel avem numeroase oportunități de a ne petrece vacanța la munte, la mare, în situri rurale sau în orașe […]

0 comments

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l și prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *