Targul de Turism Vacanța din Constanța

Se apropie Târgul de Turism Vacanța din Constanța

Se apropie Târgul de Turism Vacanța din Constanța


Targul-de-Turism-Vacanța-din-Constanța-Afis Se apropie Târgul de Turism Vacanța din ConstanțaOferte imbatabile pentru vacanțe în România și în străinătate

Târgul de Turism „VACANȚA” Constanța își deschide porțile în perioada 28 – 31 martie 2019 și se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităților fiecăruia de petrecere a timpului liber.

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2019, în cadrul unui eveniment binemeritat şi aşteptat!

Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019

Târgul de Mobila 2019

Ca și anul trecut, dorim să vă facem cunoscut faptul că Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2019 va fi organizat în cadrul Centrului Expozițional Constanța, cel mai important spațiu destinat organizării unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, în cadrul Pavilionului Expoziţional,  vor mai avea loc: Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producători de echipamente, accesorii și facilități de catering și cazare, designeri și producători de mobilă, etc.

Prin organizarea sa în cadrul Centrului Expozițional Constanța, concomitent cu cele două evenimente cu tradiție pentru publicul constănțean, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2019 și Târgul de Mobilă 2019, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa 2019 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (joi-sâmbătă) și 10:00 – 16:00 (duminică).

Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul partenerilor mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă și, nu în ultimul rând, panotaje outdoor.

Reduceri:

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru furnizorii de servicii turistice, în calitate de expozanţi, care includ  tariful special de tip Early Booking, conturat cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

Early Booking – se acordă reducere de 10% din tariful de inchiriere/mp în condiţiile în care înscrierea şi plata integrală se va face până la data de 18.01.2019.

IMPORTANT: În cazul în care plata nu se va face integral până la data mai sus menționată, se va pierde reducerea de Early Booking.


Organizatori:

  • Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa)
  • Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Participări ale echipei DescoperimRomania.ro la Târgul de Turism Vacanța din Constanța:

Lasă un răspuns

Notă:Comentariile de pe acest site reprezintă punctul de vedere al celor ce le-au postat. Expresiile licențioase, atacul la persoană sau textele care nu au legătură cu articolul sau discuțiile de pe site pot duce la ștergerea comentariului.

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *